НАТО самит во Букурешт: СИТЕ ДИСКУСИИ ЗА САМИТОТ - ТУКА!

• Креатор на темата Креатор на темата Borg_Drone
  • Време на започнување Време на започнување
Приказни ко приказни,ќе си останат да им спомнуваме на идните поколенија дека имало и такви дрмосерци во земјава кој биле спремни да дадат и бесплатни сексуални услуги само да сме влезеле во НАТО а за името биле спремни да го сменат уште пред да се родат.:smir:

Па и ние пораснавме со вакви приказки за жал

Оваа не го видов

http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/7326017.stm

Еден од најславните Македонски Билборди

Хахаа леле денес е 3ти денот кога СДС ќе прозборат после долгиот молк....:vozbud::vozbud::vozbud:

Аууууу ќе биде интересно да се гледаат жабите како крекааат....хаха цел ден само нив ќе ги гледаме...ај здравје можда ќе се смилуваат...

поздрав

Одвај го чекам утрешниот ден, веќе преку глава ми е од вести и од секаков вид на шпекулации. Утре е голем ден за сите нас. Одвај чекам. Вечерта или ќе пиеме од мака или од радост ќе видиме.

Вечерта или ќе пиеме од мака или од радост ќе видиме.

Од мака ќе пиеме само доколку нашите таму, прифатиле нешто што не се прифаќа. А тоа мислам дека нема да се случи.

Одвај го чекам утрешниот ден, веќе преку глава ми е од вести и од секаков вид на шпекулации. Утре е голем ден за сите нас. Одвај чекам. Вечерта или ќе пиеме од мака или од радост ќе видиме.

Важно е да се пие,а веќе ако се пие тогаш да пиеме само од радост оти влезот во НАТО не мора да биде толку фатален за да жалиме што не сме членка.

помалку е глупаво што нашата политика воопшто нема стратегија за развој надвор од НАТО и ЕУ...секогаш ова ми беше чудно...дури понекогаш ми изгледаше дека целта на нашиве политичари е да не интегрираат во споменативе и после тоа комотно можеме да се откажеме од нив..

помалку е глупаво што нашата политика воопшто нема стратегија за развој надвор од НАТО и ЕУ...секогаш ова ми беше чудно...дури понекогаш ми изгледаше дека целта на нашиве политичари е да не интегрираат во споменативе и после тоа комотно можеме да се откажеме од нив..

Па може да се изработи стратегија практично преку ноќ.Најпрвин се прогласуваат за персона нон грата сите дрмосерци од ЕУ и си стануваш една Колумбија на Балканот,нешто слично како Косово само со повеќе земји што те признале.А другото само ќе си дојде.:smir:

Па тоа тие скратено од како вето.:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom