Replays, и нивна дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Potato
  • Време на започнување Време на започнување
БИ сакал и јас да го видам тоа,таков тактички пристап не би ми текнало на мене :)

GoD,што се чудиш,знаеш AoW како чуваа база?

Ставаа item-и на мид,и дур ги уништат овие,ќе се родат сите останати

Ама све некои дрвца,нема ваљда HoT да стаат :)

....Koj da gi unishtat?....[ jaka fora :) ali neznam dali deluva VS pr0 :)]

I se cudam za tepajnje fontana 2 pati...i so imaat vrska drvata pozadi fontanata -.- Face to Face -.- <3 :P

Три реда дрвца = 500 - 600 голд отприлика

Крипците не може да идат преку нив,со Tortuer зборев за ова,на ентернет турнирот им проработило :)

Три реда дрвца = 500 - 600 голд отприлика <=-- NE te svakam???? ziti se razjasni!!!

Да не садиле дрва пред базата ? =))

не јадевме дрва цело време. кога и да имав смоке стегав и паѓаја дрва исто ко да имаш изедено 10ина. моравме од страна оти низ средина ќе не видеа, а и сите шо ја кинат фонтаната во про игри секогаш влегват од страна
урса не играше со вообичениот билд влад, лотарс/блинк, треадс. имаше 2 батерфлаја, влад и 2 аегис. јас имав с&у 2 бутер, удрив смоке пред фонтаната и цело време мис кажваше.
не е кузнај шо. скоро секоја игра којќе водиме со ногу пробваме да ја отепаме. пробајте ќе видите дека можи само не играјте со 5 интел

Aha..sea svakam zaso ste krshele drva...Divi shumari! U zatvor treba da ve stavat!! >.>

Denovive stavam video od moi drugari kako igraat CW so grci...Partijata trae saat i 20 min..ali vredi da se glea :)

Freeman,де стаи го тоа видеото против Грците,да си ги напуниме суетите..
Не туку ми тестирај тука :)

brat..premnogu e golem replayot i nemoze da se stai ..wtf >.>
Daj ke ti go pratam na MSN probaj da go staish ti >.>

A eve vi replay kako freeman igra Lina..2 pat ja igram a pak iam 30-3 scor u high lvl room <3

Aбе се убаво, ама да си со мене у тим и да кажеш соло мид со лина, одма ти ја убивам конекцијата :)

E! se slagam :) nikad ne se igra solo mid so lina :) ali jbg :)) retardiran tim imav :) 30 min molam da mi stai armor LOL

Некој да ми каже како да снимам па ке закачам некое демо:toe:

lol.. Кога ќе заврши играта имаш опција save replay, исто така може да го најдеш во папката дека шо ти е играта под " last replay ", ако му го смениш името ќе остане зачуван.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom