GoD.HateUSaLL
Фар акрос д диштанс
- Член од
- 30 март 2008
- Мислења
- 8.339
- Поени од реакции
- 8.238
Prv pat slusam,ali mora da se staime,fala brat za informacija..
Inace mac
))))) Strumica go napizdivme
))))))) Gref
XD
Inace mac

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Prv pat slusam,ali mora da se staime,fala brat za informacija..
Inace mac))))) Strumica go napizdivme
))))))) Gref
XD
:violent1:Не беСамо што вие сте изберени 5 души горе а доле рандом..Немај гајле ако има пак,пак ќе играм
![]()
:violent1:Не беСамо што вие сте изберени 5 души горе а доле рандом..Немај гајле ако има пак,пак ќе играм
![]()
Ти си Strumica94?
Добра игра. Во рок од 10 мин имаше исфармано вкупно 3000 голд. и беше 8-ми левел. Е сега тоа што Снајпер од старт имаше направено само bracer беше стварно глупо, и сигурно никогаш не кажувал Miss. Другите беа добри играчи ама снајперот беше натпросечно глупав. Не знам само зашто ја напуштија играта кога гондар заедно со снајперот можеа да те убијат за 3 секунди со Toss, WW, и Assasinate ама ете големи нупци испаднаа.
Браво си ме победил во Дота партија. Браво. Не знаев дека олку ти значи Дота во животот, да знаев ќе оставев уште на почеток да не победите. И совет: Кога губиш не плачи и не се жали на другите барајќи ја кривицата во нив, зашто тие те извадија после ти да тепаш. Ајт.
Бтв фала за ова што го постираше зашто го сваќам како комплимент дека си ме победил :back: