Replays, и нивна дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Potato
  • Време на започнување Време на започнување
Prv pat slusam,ali mora da se staime,fala brat za informacija..

Inace mac :)))))) Strumica go napizdivme :)))))))) Gref :)XD

:violent1:Не бе:)Само што вие сте изберени 5 души горе а доле рандом..Немај гајле ако има пак,пак ќе играм :pipi:

Se shalev :) abe nema vrska 5 izbrani dushi priatele :) ja i ti sme 1vs1 na lane :) 1vs1 ;) :P

jk...tuku,daj ziti se najdi luge,stvarno e tapa vaka vs random ppl,najdi timce nekoe ke igrame ke se zezame.

Eve replay od interesna igra na GG,so random team,sosema solidna igra sho retko se deshava na gg -.-
Sorabotka so timot top :) [so ogled deka sme random]
Inace ja igram puck so 14-1 skor,niso posebno posho praam mn tapa greski i reflexot mi e tinja. Ali poglednete pa komentirajte.

Добра игра. Во рок од 10 мин имаше исфармано вкупно 3000 голд. и беше 8-ми левел. Е сега тоа што Снајпер од старт имаше направено само bracer беше стварно глупо, и сигурно никогаш не кажувал Miss. Другите беа добри играчи ама снајперот беше натпросечно глупав. Не знам само зашто ја напуштија играта кога гондар заедно со снајперот можеа да те убијат за 3 секунди со Toss, WW, и Assasinate ама ете големи нупци испаднаа.

Добра игра. Во рок од 10 мин имаше исфармано вкупно 3000 голд. и беше 8-ми левел. Е сега тоа што Снајпер од старт имаше направено само bracer беше стварно глупо, и сигурно никогаш не кажувал Miss. Другите беа добри играчи ама снајперот беше натпросечно глупав. Не знам само зашто ја напуштија играта кога гондар заедно со снајперот можеа да те убијат за 3 секунди со Toss, WW, и Assasinate ама ете големи нупци испаднаа.

Znam...sniperot e ..no comment..

Btw,vidi,3k gold za 10 min,ne e losho,sekako,ali ne mnogu,ti so 60 i neso kripa praish poishe gold,samo sho ja gi praam so kills a ti so farm, 7x260 e golem minus za timot od nivna :)
Sea ne vikam deka ti ne ubivash dur farmash :) Ali ete :) razlicen vkus iame :) ja gank ti farm pa solo 1vs5 :)

shorty pr0 :)))))

BACKDOR! :)))))))))))

PS: Shorty,prati slika,da ne drkam na suvo :(

Браво си ме победил во Дота партија. Браво. Не знаев дека олку ти значи Дота во животот, да знаев ќе оставев уште на почеток да не победите. И совет: Кога губиш не плачи и не се жали на другите барајќи ја кривицата во нив, зашто тие те извадија после ти да тепаш. Ајт.

Бтв фала за ова што го постираше зашто го сваќам како комплимент дека си ме победил :back:

Браво си ме победил во Дота партија. Браво. Не знаев дека олку ти значи Дота во животот, да знаев ќе оставев уште на почеток да не победите. И совет: Кога губиш не плачи и не се жали на другите барајќи ја кривицата во нив, зашто тие те извадија после ти да тепаш. Ајт.

Бтв фала за ова што го постираше зашто го сваќам како комплимент дека си ме победил :back:

Prati slika da izdrkam <3 Stvarno mi go smeni zivotot pobedava.
Svati go kako kompliment <3 :tapp:

P.S: Backdor <3

Гледајте го целиов replay посебно на крајот откако ќе заврши партијата и се ќе ни срушат што прави фантом лансер

Attachments

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom