Replays, и нивна дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Potato
  • Време на започнување Време на започнување
Браво, фармањето ти беше добро, ако не и одлично. Добро, играше на твој хост, ама сепак добар беше : )

Некако лошо ја користеше последната, ваљда не ја земаше до 12 лвл?

Се на се, добра игра, само немој да се занесуваш толку ( " dojdete 5v1, hahaha " ), оти ќе има игри на кои ќе играш со некој кој знае да игра барем малку од малку, па нема да биде толку лесно :), ова не е навреда, туку совет.

Мац, ти го изгледав реплејот уште вчера. Некако ласт хитот не ти одеше најдобро, а после направи санге, што беше лош избор.. Боне флечерот служи да ги собори хероите со мал хит поинт уште пред да почне битката, не му треба санге, 2 брасера свршуваат работа. Али пошто бевте помалку играчи, заврши работа. Би било подобро ако обрнуваш малку повеќе внимание на ласт хитот, оти со ауто атак, ќе има игри на кои ќе имаш среќа да убиваш повеќе крипови, а на некои пак едноставно ќе немаш пари за да склопиш треадс.

Не ви мислам ништо лошо, ниту пак да сакам да се направам " јас сум про, вие сте нубови ", само се обидувам да ви укажам на недостатоците.

Знам де за Last hit,ама Silencer беше хост,а на ГГ стандард ми се некои 0.5 сек лаг :(
Затоа него го мрцкав да си иде до база редовно.

Иначе за s&y,ипак мислам дека повеќе работа би ми свршил од два брејсера,а како што гледаш пари на тон имав. :)

Иначе ова ми е само трет пат како го играм Боне.

hahaha :) Potato :) poshtuem :) inace huskar igram 2 pat u zivot :) pa spored toa sto ja procitav poslednata ne mi se svigashe mnogu pa i ne ja koristev neso osobeno -.- inace znam!:))) Nikad ne se ponasham taka :) ama sea koa primetiv deka se teshki noobovi i deka 5vs1 gi tepam :) Pa zaso da ne be brat ;))))) 10 pati trippleeee killll XD

Хускарот е дефинитивно еден од хероите со кој сите можеш да ги реметиш на почеток.
Тоа огнените стрелички,искомбинирани со плусови и еден мал ринг,секого ќе праќаат во база по само 5-6 удар :)

Него,прееска играв со хрвати на ГГ,со Viper,на крај бев Wicked Sick,само не зачував :(

Интересното беше што цела партија ми се дереа дека сум нуб,само зашто си крипав средина и направив Батерфлај на 9 лвл :)
Демек,сум немал тимворк :pos:
После имав 8-0,и им викам :
Wow,a Wicked sick Noob! ! !
You will find anything on GG these days

И заќутеа среќа :)

Eve kao se igra pudge...Imav tapa skor...Nekade 13-2....Voopshto ne se koncentrirav na farmanje i sranja zatoa na kraj bef so hood i hart i boca -.- ali u sekoj slucaj ni edna kuka ne utnav :P
[Interesno da se vidi]

Eve uste podobro video od mojot Hook skill :)
Ova se vika bratce Pudge!! OWNAGE!!
Fucking GODLIKE <3

Glej te go celo video..glej te go pudgeto [ja] i komentirajte :P

Хахахаха, 13 минута првиот реплеј. Шаманот му пушта улти на тракс, овој се шета и останува на 100. Шаманот е на 400 и му пушта магијата што дава демиџ и оди да го тепа, траксот го утепува, сака да си оди дома па умира од последната =))

20та минута, овој инвокерот е некако ретард, пишува ко мојата 7годишна сестра, со 5 спејса проред =)) " ај бе да излеземе ко сме слаби " =))

Сега за твојата игра. Хоодот беше добар избор, али после заеба со хартот. Многу подобар ќе беше со радианс, оти со втората ќе растураше, а хартот ти даде хп како да убиеш едно 30 крипа и 5-6 хероја.. Добра игра, мац гледај и учи фармање : )

Исто и втората игра, да имаше радианс место првиот харт, ќе кажеа аман од тебе, така моравте да се мачите уште долго време.

Ах, и немој да забораваш БоТ, сакаш ти да бидеш брз, а противниците бавни, зар не ? ;)

Muabetot brat ne mi beshe za itemite spoeni tuku za kukite..i poentata beshe da gi gleash kukite kao frcat a ne itemite...Inace za radiance ne se slagam ic..koj kur ke mi e radiance i dmg koa ne mavam so att tuku gi tepam so magii...Orbot od radiansot e top so kombinacija so vtorata...Ali da igram gorenje a da iam 2k hp?
Anyways...ako nemash primeteno 3tata na pudge dava 1 str na 12kripa na posleden lvl..odprilikao kao se sekavam...a 1 str na ubien covek..jas imav 20 i nesto ubistva toa se 20 str i 130 kripa...toa ti se nakaj 15 str...pa sea ti vidi dali ne se isplati heart.Inace hart dava 1300 hp vkupno odprilika...STO E MNOGU!...a i da gi nemav tie 4.600 hp so 2 harta...bez niv ke imav 2k i tniny ke mozese da me tepa so magiite

Inace..imash prao da imav radience mesto VTORIOT heart ke beshe mnogu po brza partijata...ali ne e interesno taka :) na kraj kraeva ic ne ja igrav da ja pobedam...a i ne mi beshe nekoe posebno zadovolstvo koa pobedivme...merak mi beshe da si se shetam po mapa i da si gi lovam so kuka heroite ko da se kripovi :) Da gi ubivam..ubivam..ubivam ...se dur ne se izgasat site :)

Wrong. Со радианс ќе ги тепаш повеќе од почеток, и после можеш да си направиш и 4 харта ако сакаш. Хартот дава од прилика 900 хп.

Пробај, изигирај го со радианс како втор итем ( после хоод, или може прво радианс ако имаш лесна страна, како на реплејот против оној шаманот ). Пробај, види колку полесно оди крипањето, и ќе убиеш повеќе крипови што ќе ти даде strenght, и пак ќе си го имаш хартот, баш кога ќе ти биде потребен. ( за почеток, 1500 хп се сосем доволно, нема шанси да те убие некој 1в1, па ни 2в1 )

ЕДИТ: Третата на pudge на 4 лвл дава 0.12 strenght за крип и 1.2 за херој. Со радианс во просек ќе убиваш 4 крипа на wave, пресметај колку ќе ти треба додека стигнеш до харт, и колку strenght ќе добиеш пред да купиш reaver.

Definitivno ne igrame pudge isto..Ne se slagam ic..na kraj kraeva jas 3 magija iam na 14 lvl -.- koj kur ke mi e togash..do 14 lvl treba da iam 3k hp najmalce za da utepam nekoj a da sum siguren deka nema da crknam -.-...Speak bi igral hood pa hart pa radience pa hart..pa posle zavisi od toa kako stojat rabotite..moze avatar..moze neso drugo ..ne e bitno..
I bratce ja ne sedam da tepam kripovi celo vreme...Pudge si e Pudge..idesh i tepash heroi celo vreme..krip da ne vidish ..a ne sedi na strana farmaj ko kreten ..tvojot tim da gine...i na kraj se izbacuvash so raidience hood i 2 harta..i 2ca od nivna ke te zgazat zaso cim ne si gi napatil na pocetok dzabe ti e..

До некаде си во право,треба баланс од крипање и убивање противници,со цел нив да ги унаказиш во билдање :)

Само Pudge и текако го играат со горење уште од раните левели,и со 1500 хп кога имаат само.

На крај краева,ако те фатат 5 души,секогаш ќе можеш да одиш на самоубиство :)

Da de! :) Mnogu jasno :) Pa prva magija na pudge stavam gorenje..mi pomaga pri kripanje,ja pustam pa ja gasam odma,pa posle na 2 lvl kuka,na 3 lvl pak kuka,pa gorenje,pa kuka,pa zavisi kako stojam so manata,moze mesto na 6 lvl da stavam zadnja..da stavam gorenje ..pa 7 kuka i na 8 jadenjeto...ama retko go praam toa..toa go praam epten ako kriziram so manata pa ne koristam ulti tolku mn.Inace pudge ne se igra so 3 i kuka na pocetok...nemozes coek da ubiesh ebate...
I poentata na pudge e da gi tepash site agility heroi i int na pocetok celo vreme, zaso gi ubivash so 2 magii i gorenje zaso imaat malce HP,za oni da ne se nabildaat i tvojot tim da go jade.

zaso ja zatvorivme ovaa tema ne mi e jasno?

Не е затворена темата, само не пуштате реплеи :p

Еве една " test game " за влез во СС каналот.

Магнусот и Некото се сафелистед, погодете кој влезе од останатите 8 ^.^

Attachments

На почетокот луната и личот по глупо неможеа да ги арчат ултињата.Ако продолжеа така ке ја игубевте партијата.На крај се средија и резултатот се покажа :):)

Да бе, овај личот беше малку ретардиран, му кажав 10 пати да не пушта улти без беза, и да си купи некој брасер ( имаше 800 хп после 30 минути игра.. ), али за чудо, само он влезе во СС =))

Ваљда поради тоа што тоа му беше веке 10та тест гејм, па на модераторите им се смачи да го одбиваат ^^

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom