Фан Клуб: ФК Турново

• Креатор на темата Креатор на темата Galactikos
  • Време на започнување Време на започнување
Е тоа се заебале. Не е ова втора лига (дива лига, не дека е нешто поарно у прва лига ама ајде), па да се потепаат за да земат 3 бода. Ќе го добие дома од Турново. И се надевам дека уште од сега ќе си ги спремат куферите за назад у втора лига.
E so ka ke igre so u belasica koj saka da igre u belasica dodeka ne go smenime gazdata nikoj ke nejke da igre u belasica ke igrame samo so mladinci. Cakata u turnovo barem si igre u prva liga i si zima poveke pari.:toe:

Денеска победа на Турново во гости против Милано.Стрелци на головите:45'Mилошевич,80'Тодоров.Сега е на 2 место на табелата.:helou:

Барво , Турново.Кога веќе Перо си игра к*р-тапак со Беласица , подобро Турново ќе го гледаме :)

Барво , Турново.Кога веќе Перо си игра к*р-тапак со Беласица , подобро Турново ќе го гледаме :)

Кој е тој „Перо“? Го прочитав и во некој друг пост. Да не е оној пејачот Перо Христов? Тој нели едно време се занимаваше со спортската сала, со спорт нешто така.

Bravo za tebe,da si odas sekoj vikend vo Turnovo,podobro e koga ke nema na mladost takvi kak tebe,mi se pravas sportist,golem kosarkar,a sepak lubov kon klub iskazuvas samo kak ima uspeh..ako ja sakas Belasica ke odas i vo 3 liga da gi gledas,eden den,a taj den ke dojde,Belasica pak ke e na stari pateki,povtorno ke ima silna ekipa togaj da vidam dali ke go drkas na turnovo kak sega,ebave seljacite !

Bravo za tebe,da si odas sekoj vikend vo Turnovo,podobro e koga ke nema na mladost takvi kak tebe,mi se pravas sportist,golem kosarkar,a sepak lubov kon klub iskazuvas samo kak ima uspeh..ako ja sakas Belasica ke odas i vo 3 liga da gi gledas,eden den,a taj den ke dojde,Belasica pak ke e na stari pateki,povtorno ke ima silna ekipa togaj da vidam dali ke go drkas na turnovo kak sega,ebave seljacite !

Ne go vregi pravo....taka kaza samo a ne oti ke ode da go glede TURNOVO...nogo narod od strumica ode da go glede turnovo a za belasica nejkat ni da slusnat...

Абе ај поарно нека се затвори овој фан клуб, и без тоа нема навивачи или фанови на форумот. Повеќето се сељаци неписмени. Кој од село се замара со Турново да го следи, 80 посто од трибината е исполнета со струмичани.

Струмичанец оди на Беласица или Тиверија...Турново НЕ!

Кој е тој „Перо“? Го прочитав и во некој друг пост. Да не е оној пејачот Перо Христов? Тој нели едно време се занимаваше со спортската сала, со спорт нешто така.
Друг Перо е овој...Мишовски, а.к.а Перо Национал.

Така е!
Повеќе нема што да се додаде, башка Турново што и да направат, пак ќе се...Турново...

Ќе одам на Беласица , ко сварно ќе играт деца ќе се трудат и да нема пари.А не да ми носат некој пензонери и некој таленте по 25 години , а Перо да си пуне џебо со пари.Јас тама ќе се нервирам , он 98,5% од утакмици ги месте?А зашо да не одам на Турново , за мене Турново е Струмичка екипа , со стрмуички газда.Со 60% од играчите од Струмица , и зошто да не одам?Орцето дава пари , младинските категории супер му работат , ги исплаќе играчите и сичко.

Ќе одам на Беласица , ко сварно ќе играт деца ќе се трудат и да нема пари.А не да ми носат некој пензонери и некој таленте по 25 години , а Перо да си пуне џебо со пари.Јас тама ќе се нервирам , он 98,5% од утакмици ги месте?А зашо да не одам на Турново , за мене Турново е Струмичка екипа , со стрмуички газда.Со 60% од играчите од Струмица , и зошто да не одам?Орцето дава пари , младинските категории супер му работат , ги исплаќе играчите и сичко.

Види саа. Вистински фанове ги подржуват екипите и да се у 2 и 3 и 4 и 10 лига. А не отпаднала Беласица ај саа за Турново ке сум.

Турново неможе да биде и нема да биде никојпат тва шо е БЕЛАСИЦА.

Беласица е име шо турново никојпат нема да може да го достигне. :)

Види саа. Вистински фанове ги подржуват екипите и да се у 2 и 3 и 4 и 10 лига. А не отпаднала Беласица ај саа за Турново ке сум.

Турново неможе да биде и нема да биде никојпат тва шо е БЕЛАСИЦА.

Беласица е име шо турново никојпат нема да може да го достигне. :)
Тава го оспорва некој?Ќе одам ја ко ќе играаш ти , ко знам оти ќе дадаш се за клубо а не некој "таленте" од Валандово од Скопје големите играче дојделе у Беласица да играт.Подобро как пред 2 години од младинците и кадетите , барем гледаш се борат а не тии тука ќе ми се занесуват.Тва е мој став.Перо си праа некој бизнис и нии незнааме шо е , играче нема , веќе не ни излеват играчи как шо е излевало од Струмица и јас не сум задоволен.
Јас не навивам за Турново , јас га сакам Беласица ама тва е как некој вид на бојкот од моо страна.

Тава го оспорва некој?Ќе одам ја ко ќе играаш ти , ко знам оти ќе дадаш се за клубо а не некој "таленте" од Валандово од Скопје големите играче дојделе у Беласица да играт.Подобро как пред 2 години од младинците и кадетите , барем гледаш се борат а не тии тука ќе ми се занесуват.Тва е мој став.Перо си праа некој бизнис и нии незнааме шо е , играче нема , веќе не ни излеват играчи как шо е излевало од Струмица и јас не сум задоволен.
Јас не навивам за Турново , јас га сакам Беласица ама тва е как некој вид на бојкот од моо страна.

Joco ќе игра за Тиквеш догодина бре се е договорено каква Беласица какви бакрачи не го заслужуваат тие :baeh:

Joco ќе игра за Тиквеш догодина бре се е договорено каква Беласица какви бакрачи не го заслужуваат тие :baeh:

Столе,ти си знааш најубаво как шо,ама знај как Беласица турново нема да биде никојпат. А иначе ак си фан и ак га сакаш Беласица ке одаш ке гледаш,а бојкот се права да не навиваш как шо не навиват и ајдуците моментално.

За тиквеш со гокето а договориме догодина у 2 лига ак флезат 1 засилување сум јас,ак не флезат не одам. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom