Договарање партии (GG Client)

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Аиде,овде се договараме за партии преку GG клиентот.
Јас се придружувам од 15ти април :)

ке може некој да ми каже од кај да се снабдам со гг клиент?

Зашто само на GG, нека биде и за б.нет...бидејки повекето од тука играме на б.нет.

п.с Не би ми пречело да играме на ГГ, али во последно време многу ми паѓа конекција кога играм таму...незнам зошто.

mozeme da napravime na gg nekoja partija ama cekam do dojde april za da mi bide pobrz internetot bidejki sum nadkacil 10 gb i sega e mnogu spor

GG многу ми е тапа не знам зошто. Претпочитам б.нет:)
Да се преименува темава за договарање и за б.нет или да отворам нова?

добро барем на гг клиент нема мн лаг и нема мн ливери 3 изиграв цели никој не излезе ....

бај д веј тнх Negatifo :olee:

Koa se igra na GGC e isto ko da se igra na LAN , Vo europe rooms nikad nema lag,taka da mozete spokojno da si igrate...Ima leaveri,ne deka ne,no gi ima vo mkd room -.- Znaete ..makedoncinja..ebate narodot...ke crknat pred krip da gi pucne i se gasat -.- a so strancive iam drugo iskustvo..koa si igram na europe room skoro nikad ne mi se izgasile..a i dobri igraci se pretezno -.-

GG многу ми е тапа не знам зошто. Претпочитам б.нет:)
Да се преименува темава за договарање и за б.нет или да отворам нова?

Супер е ако си имаш со некој договорено , нема поубо, и плус некој со салам конекција сервер да направи и лудила ке биди како лан да играш.

За б.нет во друга тема отворете.

Споредувајќи ги двете,ГГ бар можеш да разликуваш leavers по XP нивно и LVL,башка има High level rooms каде нема leavers.

И многу подобри латенции од б.нет.Јас од сет имам играно до сега,исто е како лан.

Некој е за партија една?

Него,зашто на ГГ само на тој сервер прв што ќе влезеш,после само на него работи јузерот :(

Јас имам на gameserver и на gameserver 2,така да дајте сите на Gameserver (безброј) да направиме,за полесно да се наоѓаме

Како ти е никот ?

TylerMkD на оригиналниот и Tyler29 на 2ката.

Дој на мсн ќе се договориме ако си за една партија,не сум на гг уште :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom