Ако мразите некој...

• Креатор на темата Креатор на темата Lady
  • Време на започнување Време на започнување
Ако мразите некој, го мразите делот што го поседувате кај вас.
Што мислите, точно или не?
Не важи тоа кај мене...Особите што ги мразам(тежок збор) и што не ми се омилени, ги мразам ради нив самите, а не ради љубомора или мои особини што они ги поседуваат односно не ги поседуваат.

Mrazam luge koi sakaat da zemat nekoj del od mene bez prashanje.....ili koi sakaat da me prezemat vo celost bez toa isto prashanje....malku e psihodelichno, ama taka e za mene barem.:toe:

Јас не мразам никого. Има луѓе што не ги сакам ама не би рекла дека ги мразам. Всушност, мислам дека не знам како изгледа да мразиш некого. А и не ни сакам да дознаам.

Има луѓе кои ги мразам, и тие луѓе сум спремен да ги заколам, и ако ми се укаже прилика да ги заебам, не ја пропуштам за жива глава. Кога мразам некој, го мразам 100%.

Точно до некаде.Ма да незнам да мразам така да со оние луѓе кои не сум во контакт и со кој не правам муабет зошто го нема имаме различни карактери и не сме на иста бранова должина,едноставно карактерот не се поклопува со мојот и се што го има кај нив го нема кај мене,а штом го нема ми сметаfiksna:

~*~

Јас не ги мразам луѓето, само повремено ми се повраќа од нив, претежно луѓето ме мразат мене!:pipi:

Јас не мразам никого ... барем моментално :)

jas so znam na momenti mrazam na momenti ne. Nekogas ima nesto so me vadi od kontakt ama se zavisi od raspolozenie...... ako e raspolozen coek niso ne mozi da mrazi

Nemam nekoj da mrazam samo ima lugje so gi nejkam a megju to postoi razlika.

да ми даде некој АК-47 и готов е комшијата

Јас не мразам никого. Има луѓе што не ги сакам ама не би рекла дека ги мразам. Всушност, мислам дека не знам како изгледа да мразиш некого. А и не ни сакам да дознаам.

Морав да си се цитирам...
Мала исправка: Ги мразам грчиштанааа!!!!!!:47:

Hmm do pred nekoe vreme go mrazev Schumacher ama se penzionirashe sega nema zosto da go mrzam. Dobro ova e sportsko mrazenje dosta cesto e :) Inace denovive mnogu grci mrzam. I toa pregolema omraza, moze poveke e gnev...

Znaci vo prviot slucaj toa e sportsko mrazenje i nema sto da se objasnuva tuka a vo vtoriot mrzam nekoj sto mi pravi losho i nervozno da se osekjam. I mislam deka site omrazi se baziraat poradi taa pricina, t.e ako nekoj vi pravi losho normalno deka ke go mrzite...

А, ако не мразите ништо во врска со себе а сепак некого мразите? Или, сепак се претпоставува дека не сме го освестиле делот кој кај себе го мразиме, а мора да има таков дел...

~Инаку ако некој го мразам (иако пресилен збор) тоа најчесто е поради некои негови/нејзини особини кои се косат со моите морални начела како човек, а тој /таа ги поседува.

Не знам да мразам, можам да не сакам некој, али да мразам.. никогаш не ми се случило!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom