Читање книги

• Креатор на темата Креатор на темата Stefan14
  • Време на започнување Време на започнување
книги читам само за у школо шо ми се,
ама и тие ги избегнувам кога можам :D

поинтересно ми е да читам на интернет нешто, на некој блог пример, одколку некоја книга.

Само лектири кога морам да ги прочитам а ако успеам да најдам начин да ги обработам без да ги прочитам радо тоа го користам зашто ич несакам Книги ... али ок коа треба ае ќе се прочита :smir:

Reading freak!:vozbud:
Најмногу сакам нешто што содржи некоја мистерија или нешто научна фантастика или пак дел од историјата. Но читам све.:pipi::pipi::pipi:

обожавам да читам
Достоевски ми е фаворит а од нашите Дитас.

Какви книги бе од 2ро сум ги баталил камоли хоби.:smir:

Нејќам баш да читам,ретко се случува да земам некоја книга и да читам поради тоа што сакам,а не поради тоа што морам да ја прочитам.Незнам,не ми е интересно.:smir:

Дали ми се причинува или повеќето од тие што имаат 16 години или помалку не сакаат да читаат книги? Значи компјутериве и интернетов (а посебно МСН и Фејсбук) ја упропастија младинава... Додека седите на компјутер барем земете да прочитате некоја е-книга. :tapp:

не читам книги како помал ме тера да читам ама ја ќе отидам во другата соба и ќе си легнам а за во школо ако има некој да препишам арно ако нема не пишам и ваа година само 2 однеси

Читам као не читам ( ама книгата да е до 60 страни ) х) :pos2:

ја читам крив правец
многу добра книга

Дечки, дај препорачајте некоја книга. Искрено ми се смачи од седење пред компјутер, сакам да идам да си купам некоја книга, но искрено не знам која. Не сакам да земам нешто што ќе ми биде досадно, а со тоа да испадне дека сум ја купил книгата за џабе. Дајте нешто бестселер, научна фантастика, трилер, ама да е стварно добар....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom