Кошаркарски куп на Македонија 2008

• Креатор на темата Креатор на темата Струмикс
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ке има ли пренос од вардар - работнички?

Глупости,судиите не ги кажуваат:pos2: :pos2: :nesvest: Што да се прави,глупав свет.:toe:

Во спорт пише дека нема да ги кажуват до почетокот на наптреварите, за да немало лош дух во екипите. :vozbud:

ajde uste 30 min do pocetokot na kupot

ajde uste 30 min do pocetokot na kupot

Да да до почетокот на Фершпед-Вардар. Но гледајте подоцна во 19:30 ке има свечено отварање, да видеме што се подготвила управата, која искажа многу фалби:vozbud:

Да да до почетокот на Фершпед-Вардар. Но гледајте подоцна во 19:30 ке има свечено отварање, да видеме што се подготвила управата, која искажа многу фалби:vozbud:
Можеби,ти знаеш да ми одговориш,Фамили ке доаѓаат?

Ќе одат фемили 2 автобуси официјално потврди аеродромка.
А баш ќе видиме свеченото отварање, ама мислам дека требало прво да играт Фени - МЗТ па да биде на почетокот. Тој што ја смислувал програмата да си јаде газо ( со извинение ).

Ќе одат фемили 2 автобуси официјално потврди аеродромка.
А баш ќе видиме свеченото отварање, ама мислам дека требало прво да играт Фени - МЗТ па да биде на почетокот. Тој што ја смислувал програмата да си јаде газо ( со извинение ).
obicno se pravi derbi utakmicata da pocnuva pokasno i pred taa utakmica da bide svecenoto otvaranje

Глупости,судиите не ги кажуваат:pos2: :pos2: :nesvest: Што да се прави,глупав свет.:toe:

Судиите се бираат со компј. програма за рандом избор во КФМ и не се кажуваат за да биде се регуларно. А што ќе ви смени ако ги знаете од сега? Ајт, пред телевизор:)

Фершпед Работнички - Вардар Осигурување 42 - 35 на полувреме.

ajde pocna kupo i aj da vidame kako ke se pokazate kako organizatori i so sreka na site ekipi neka pobedi podobriot poz..

Фершпед работнички е првиот полуфиналист го победи на Вардар со 98 - 88

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom