aerodromka
Hiena
- Член од
- 11 март 2007
- Мислења
- 2.752
- Поени од реакции
- 8
eve da go ispostuvame jane denes pa zatoa ke ja nosam gordo negovata slika
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
aerodromka напиша:radikal gledas li koj e najdobat od MZT![]()
da da da imas pravo so ova nemam zbor!!!!! samo nemam slika od kromitce i nego da go ispostuvam :baeh:Radical Boy напиша:Не е така. Ова весниците му ги дуваат бројките. Се знае кој е најдобар. Кромидчееееееееее :pos2:
Е сеа кој ви е тој кромид:pos2::pos2:aerodromka напиша:da da da imas pravo so ova nemam zbor!!!!! samo nemam slika od kromitce i nego da go ispostuvam :baeh:
Billa Bong напиша:Е сеа кој ви е тој кромид:pos2::pos2:
ako kromitce e malo i slatko ja sum princeza ii ke se fatam so.....................ova go zboram posto nema sansiRadical Boy напиша:Не Кромид!!! Кромитчееееее, нагалено, зашто е мало и слатко :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
aerodromka напиша:ako kromitce e malo i slatko ja sum princeza ii ke se fatam so.....................ova go zboram posto nema sansi
lelelelelel ne znaev deka imas los vkus :baeh:Radical Boy напиша:Прашање на вкусови хехехехехехехе
dete kako mozes kromitce da ne go znaes 12 brojka ,a "IGRA" centarBilla Bong напиша:Е сеа кој ви е тој кромид:pos2::pos2:
Александар Штерјоф тој е кромитче:pos2:aerodromka напиша:dete kako mozes kromitce da ne go znaes 12 brojka ,a "IGRA" centar![]()
daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa toj!!!!!!Billa Bong напиша:Александар Штерјоф тој е кромитче:pos2:
aerodromka напиша:RADIKAL :
Popularniot Kromidce :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: