Паркети

• Креатор на темата Креатор на темата Нинович
  • Време на започнување Време на започнување
"мама се лечит по лудници ,а бате се тепа на утакмици, тате го заклаја во Либија, а Цеца е тешка орос***а

мојот живот нема веке смисла пелените ми се жива кисла а не е тука мама да ме слечи мочта почна на к***то да ме печи"

``сега баба се дрогира секој ден а дедо мисли е спајдермен тета се обеси на гредата а јас не сум цицан од средата``

Одлични се дечките

Закон си се Паркети бе на чело со Саше комшијата мој (пејачот) али Симсо гитаристот нај луд од сите му е.
Видете го ова и се ке ви биди јасно :pos2:
http://youtube.com/watch?v=0ll5IARNegI

антипатични се и кретени ме нервираат ептен.Овој типов шо е у главна улога на клипов како наркоман а после тоа тој другиот со шнолата кака дебил некој сеа ке идиме вамо тамо. Уееееееее стопанката да ти .......

Не се најлуди но се едни од нив дефинитивно.
Текстовите им се да паѓаш од смеење... незнам за вас ама јас ги обожавам :smir:

Глупости, глупости, глупости..Ептен ми се антипатични и аман веќе луѓево не знаат више како да се доглупираат -.-

„мама се лечит по лудници ,а бате се тепа на утакмици, тате го заклаја во Либија, а Цеца е тешка орос***а “

На што личи ова, мислат дечките дека се многу интересни?:uvo: Само безвезни бламажи и глупирања за да се привлече внимание...Еееех до кај стигнавме, свашта :nesvest:

Глупости, глупости, глупости..Ептен ми се антипатични и аман веќе луѓево не знаат више како да се доглупираат -.-

„мама се лечит по лудници ,а бате се тепа на утакмици, тате го заклаја во Либија, а Цеца е тешка орос***а “

На што личи ова, мислат дечките дека се многу интересни?:uvo: Само безвезни бламажи и глупирања за да се привлече внимание...Еееех до кај стигнавме, свашта :nesvest:

За вкусовите не се расправа... то шо ти е тебе глупо можит на некој им е откачено
И мене не ми се свиѓа турбо фолк и нивните к*рварски текстови па не плукам по тоа

За вкусовите не се расправа... то шо ти е тебе глупо можит на некој им е откачено
И мене не ми се свиѓа турбо фолк и нивните к*рварски текстови па не плукам по тоа

Точно, за вкусовите не се расправа и јас воопшто не се расправам..Само темава е за да се даде свое мислење, и јас го дадов своето..Ако има луѓе на кои им се свиѓаат, нивна работа :toe:

Паркети стварно знаат да направат добра журка.Во јуни бев во кратово каде што имаше жива свирка паркети и си поминав екстрааа!!!!До тогаш не ги ни знаев ни ги слушав, но отогаш музиката нивна не ми излегува од глава дечките се закон:pipi:

parketi se sranje. Rok agresori se sto put bolji ama ne se tolku poznati. jebi ga.

Искрено не ми се свиѓаат.. незнам едноставно не ми одат по стилот на музика што го слушам:toe:

премногу звучат препотентно и претенденциозно.сакаат да освојат се,а уствари многу губат со нивната амбиција.еве,на пример т.б. трачери барем некогаш ми биле интересни,сега и не баш.

премногу звучат препотентно и претенденциозно.сакаат да освојат се,а уствари многу губат со нивната амбиција.еве,на пример т.б. трачери барем некогаш ми биле интересни,сега и не баш.

Паркети постојат бар 15 години, ако не и повеќе. А за бенд што постои толку долго а стана познат последнава година поради една песна, е глупаво да кажеш дека се препотентни и претенциозни.

Паркети постојат бар 15 години, ако не и повеќе. А за бенд што постои толку долго а стана познат последнава година поради една песна, е глупаво да кажеш дека се препотентни и претенциозни.

Се согласувам. Постојат околу 15 години, а сега почнаа да се прославуваат.
И не, не се премногу амбициозни. Интересни се, уникатни и знаат да направат невидена журка.

Журките се крај! :)

Покрај Суперхикс, луѓево праат невидена атмосфера.

Се согласувам. Постојат околу 15 години, а сега почнаа да се прославуваат.
И не, не се премногу амбициозни. Интересни се, уникатни и знаат да направат невидена журка.

Абе не почнале да се прославуваат, почнале да се комерцијализираат за пари.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom