Паркети

• Креатор на темата Креатор на темата Нинович
  • Време на започнување Време на започнување
Со оглед на тоа дека Кафеави Џуџиња е напишана за г***а, мислам дека си е се јасно. :)

А и Портокали, Ацо Кабадаја... :)

За бендов немам зборови !!! Прав rock n roll им беше натапот на избор на песна за евровизија, а и песнта ми се свиѓа многу !!!

Во Битола ич не се популарни....ама гледам по другиве градови биле...мене лично не ми се бендисват оти тексотвите срање му се

Ич не се популарни во Бт?! Грешка си брат. Изгледа немаш ојдено на нивна свирка во Бт,да видиш колку се популарни и колку сите откачват.

Еј ај плиз ако го има некој TRACKLIST-от на Две Мислења.. нека го напише... :(

Откачени се скроз....не ми се најдобри ама супер си се! :smir:

Never heard of it....:kesa:
Има некој некоја песна од нив да ми прати?
Онака да ги чујам,пошто од коментариве звучат интересно...

Е не бе.. Бекстрит Бојс...:icon_conf

Паркети- солиден бенд, можда не доволно експониран, и не доволно поддржан, али како и да е си имаат своја публика!

...македонските Рамоунс!

до фановите на македонската панк-рок сцена, сите останати што мрчат против бендот немаат "ш" од панк!

п.с.
Ич не се популарни во Бт?! Грешка си брат. Изгледа немаш ојдено на нивна свирка во Бт,да видиш колку се популарни и колку сите откачват.
не сум видел свирка на Паркети да има испод 120/150 луѓе :D

кога праваат некој поголем концерт кој претходно е добро најавен како предновогодишните турнеи - го полнат местото до крај, па дури има и некои што надвор пред врата чекаат, можеби за 1ви април не се покажаа во најдобро светло но сепак се топ.

ги имам гледеано во живо, типот со цвикерите обожава да глуми лудило, песните се со крајно банални текстови, себастијан стално тропа глупости коа го интервјуираат, но сепак се малку поинакви од све што е еднолично и тупо на мак естрадата, и ок ми се.
само обидот за на евросонг беше промашај, иако песната ја вртат,изглеа тоа и беше целта:)

не да имаат лоши текстови катастрофа, ама па од друга страна, со конкуренцијава (цитирам “ црвени ќилими лажни награди ФУЈ ФУЈ ФУЈ!“) се јадат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom