Паркети

• Креатор на темата Креатор на темата Нинович
  • Време на започнување Време на започнување
Мислам.....Мислам да престанам да мислам, и да одам да пливам во Океан....... Овој цитат од една песна кажува се!
Добри се момците, они и Т.Б. Трачери ми се едни од поомилените МакБендови, особено ради акцентот (дава некој посебен шмек)!

Само никако не можам да ја најдам Бал и Кафеави џуџиња! Дај кажете ми линк некако по пп или addнете ме на MSN.
те адднав тебе сеа, ке ти пратам иам д бест оф :)

Е паркетии, опседната сум со нив. Закон песни праат и највечи фрикови се, тачно.

gi znam od pred dve tri godini, prva pesna sho ja slushnav od niv beshe "mravka zelena" i mnooogi mi se dopadna, pa si simnav i nekoi drugi od net.
"na mesechina te zaboraviv" im e najdobra pesna! otkacheni lugje se i zatoa mi se dopagjaat. im bev na koncert pred nekoj mesec, ludo beshe:)

тончи ко ми кажуваше за паркети мислејќи дека се срање као бед копи му праев филмови.. после строубери ми станаа ептен интересни... си симнав некои песничиња стварно се закон... ги љубам..им се спремам на наредна свирка у ск... а акцентот тек :drk: уффф си ги сакам можи а можи и ги љубам..
сеа си ја слушам: врати ми ги зборовите со кои срце ти направив. го бакнав силно и пред врата ти го оставив... за да видиш дека те сакам....
за да видиииишш дека те сакаааааммммм

ЕДИТ: тони плис е ми крши филмот за битолчани

Abe kakvi parketi ne gi biva, arno vi kaza JOE vo bt ne se tolku slavni

ma kaki parketi
STEREOTIPOVI rulezzzzz

Песната со која настапија на Евровизија смрди,за ништо не ја бива. Кога само ќе се сетам на песни како Електрична Фризура, Кафеави џуџиња, На месечина те заборавив и еден куп други класици, ех добри времиња беа тоа:D

Малу резиме, Паркети не се ниту најлуд, а уште помалку најдобар бенд во Македонијава:D

Не се лоши али на срце ми лежат Деј оф!:je:

е најлуди и најдобри се во Македонија. Кој се подобри? вие шо кажвите приказни изјаснетесе кој се полуди и подобри да споредиме а не само да се пишело нешо. а бај д веј ги иам песниве нивни ако ви требит некоја- приватна :)

Na mesecina te zaboraviv...E nivnata svirka mi bese neso najludo na svet:D:D ne znam kako uspeav da zastanam na noze na krajot:D:D stom muzikata gi digna i mojte frendki so se po malku "barbie dolls"... Samo treba malku poveke mesto da im se otstapi vo mediumite. Namesto da ja pustaat Rebeka, neka gi pustat Parketi:D:D bolje ke bide,kade kade

Црно путе лижаам јас... Црно путеееее лижааам јааас :pos2:

Кул се дечките :)

Super se parketi posebno pesnite Sekerna , Kafeavi dzudzinja , Bal , Umreni luge .... :vozbud:

Ај некој ако може нека ми прати нивни песни.Или линк од каде можам да симнам...

najdetski bend definitivno (po ponasanje) a onaka muzicki se arni....

najdetski bend definitivno (po ponasanje) a onaka muzicki se arni....

Кои се арни бе, катастрофа бе.
Бледа копија на култни бендови, текстови за гомна, и непромислени егзибиции на сцената од типот на разголување, уринирање и слично.
Доколку сакаш едноставност, ете ти ги Паркети, слушај ги.
Јас сакам квалитет, автентичност, и тоа пред се на музички план.
А, не покажување на анатомните одлики на настапите па привлекувајќи фанови врз база на тоа.

Не можам да негирам дека дечките имаат смисла за хумор и знаат да направат интересно шоу.
Меѓутоа не е тоа оној критериум кој е потребен за еден бенд да биде класифициран како музички квалитетен бенд.
Откаде тие тврдења дека Паркети се авант-глам бенд и сличните глупости.
Паркети немаат ни А од Авантгард. Ни половично А.
Музички безвезално, едноставно и неуметничко срање.

Ете ти шо преставуваат Паркети.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom