Insomniac
Evil Macedonian
А вие го гледате тоа педерчето од србоманската К5?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А вие го гледате тоа педерчето од србоманската К5?
Lupco Georgievski , za Vo Centar , rece : Nie sme sllavo makedonci , za antickite makedonci pocnavme da zboruvame posle 1990 , nie vo ON primerni sme kako FYROM , jazikot ni e FYROM , nacijata FYROM . Togas zosto nie ne sakame da si smenime ime ? Koga poloso od ova ne moze da bide.
Isto taka vo MTV1 , deneska imase eden dokumentarec za makedonskata istorija , i bese naglaseno deka vo 6 vek doagjaat slavjanite , i antickite makedonci se izmesani so slovenskite narodi , veke po samoto doagjanje na slavjanite.
I prasuvam sto ostanalo od onie anticki za 14 veka mesanje mesanje mesanje so slavjanite ?
Ова од твое искуство со него или од некој друг извор?Јас се согласувам со Унковски, Мухиќ и Жарко- ова сега со потеклото дека го влечеме од антика се колачи за маса напалена која наместо да земе да работи се занимава со праисторија. Конкретно за Александар е добар текстот на сем Вакнин во Фокус, а и уште нешто не знам дали знаете дека бил бисекцуалец.
Јас се согласувам со Унковски, Мухиќ и Жарко- ова сега со потеклото дека го влечеме од антика се колачи за маса напалена која наместо да земе да работи се занимава со праисторија. Конкретно за Александар е добар текстот на сем Вакнин во Фокус, а и уште нешто не знам дали знаете дека бил бисекцуалец.
На крајот на денот ме заболе - ме интересира дали ми е пун фрижидерот, дали возам добра кола, имам плазма ТВ, дали детето ми иде во добро школо итн...
А за потеклото- потекнувам од Адам и Ева
Фрижидерот ти е полн ама душата ти е празна, а тоа не чини.На крајот на денот ме заболе - ме интересира дали ми е пун фрижидерот, дали возам добра кола, имам плазма ТВ, дали детето ми иде во добро школо итн...
Фрижидерот ти е полн ама душата ти е празна, а тоа не чини.
’Рѓо ’рѓава, и ти и Сем Валкин исто Г... сте, од такви како тебе пати оваа држава. Фрижидерот ви е најважен за да може повеќе да какате. Во кое школо ќе ти оди детето и што ќе учи таму бе простаку? На кој јазик ќе учи ако некој оди по твоите стапки, баба ти и дедо ти тебе барем јазикот ти го зачувале, што ти оставаш за син ти и внук ти ? Фрижидер и плазма ?
Ќе нема ни каде ни од што да јадат со твоето размислување, ниту ќе има каде да ја возат твојата добра кола, се ќе отиде јабана.
Ако не знаете барем молчете бе, не се брукајте, ако пак не ви чини еве одете кај бугарите, исти народ сте нели тие ќе ве сакаат и ќе се грижат за вас и вашата иднина, или грција ако сакате оти нели Македонците се грци и со нив сте исти.... Што кур барате овде во оваа Непозната земја ?
Јас се согласувам со Унковски, Мухиќ и Жарко- ова сега со потеклото дека го влечеме од антика се колачи за маса напалена која наместо да земе да работи се занимава со праисторија. Конкретно за Александар е добар текстот на сем Вакнин во Фокус, а и уште нешто не знам дали знаете дека бил бисекцуалец.
На крајот на денот ме заболе - ме интересира дали ми е пун фрижидерот, дали возам добра кола, имам плазма ТВ, дали детето ми иде во добро школо итн...
abe izrodu eden, sram makedonski sto ne te abortirale kopil eden. pametot ti e vo jadenjeto i vo bezvredni raboti. so koj ke se druzi tvoeto dete i sto ke uci itn .... bravo! site znaat za adam i eva ne treba da gi potsekas biseksualecuЈас се согласувам со Унковски, Мухиќ и Жарко- ова сега со потеклото дека го влечеме од антика се колачи за маса напалена која наместо да земе да работи се занимава со праисторија. Конкретно за Александар е добар текстот на сем Вакнин во Фокус, а и уште нешто не знам дали знаете дека бил бисекцуалец.
По вакви коментари и по вечерашнава емисија на Васко Ефтов... имам неодолив нагон на повраќање.
Овие излитени фаци, водителот прво требаше да ги праша дали се Македонци или пак дали се чуствуваат за Македонци, па потоа да даваат коментари. За Васко, Жарко, Ункоски![]()
Да ти го напикам будало у грло....abe izrodu eden, sram makedonski sto ne te abortirale kopil eden. pametot ti e vo jadenjeto i vo bezvredni raboti. so koj ke se druzi tvoeto dete i sto ke uci itn .... bravo! site znaat za adam i eva ne treba da gi potsekas biseksualecu![]()
bravo si go pokaza pravoto lice... cestitam :pos2:А ти си демек вистински Македонец, да не сакаш да ги терминираш другите кој не размислуваат ко тебе?
Да ти го напикам будало у грло....