Помош! - ми треба одредено дело/проект...

• Креатор на темата Креатор на темата mUv@ ThE DoGg
  • Време на започнување Време на започнување
Дали некој од вас знае некоја страна од каде што би можела да симнан стручна литература ? Книгата што ја барам е Bispecific antibodies - Kontermann. Фала однапред.

Дали некој од вас знае некоја страна од каде што би можела да симнан стручна литература ? Книгата што ја барам е Bispecific antibodies - Kontermann. Фала однапред.
http://books.google.mk/books?id=EGH...ce=gbs_ge_summary_r&cad=0#v=onepage&q&f=false
Ете ја книгата, само нз дали има за сметнување опција

http://books.google.mk/books?id=EGH...ce=gbs_ge_summary_r&cad=0#v=onepage&q&f=false
Ете ја книгата, само нз дали има за сметнување опција

Таман е, и јас до таму стигнав... Него само првите 20 страни ги има, а мене ми треба цела книга... Во библиотека ја нема, а чини 200 долари... Така да, се бара друга опција. Сепак фала на помошта. :)

Таман е, и јас до таму стигнав... Него само првите 20 страни ги има, а мене ми треба цела книга... Во библиотека ја нема, а чини 200 долари... Така да, се бара друга опција. Сепак фала на помошта. :)
Почекај за 5 минути ќе ја имаш.
--- надополнето: 13 јануари 2013 во 09:59 ---
Пиши ми ПП, дека да ти ја пратам.

Кои избрани дела на македонски јазик можат да се најдат низ нашите книжарници и издавачки куќи? Досега наидов на: Ф. М. Достоевски (Табернакул), Петре М. Андреевски (Табернакул), Блаже Конески (Табернакул), Горан Стефановски (Табернакул) и Влада Урошевиќ (Магор).

Дали има македонски превод на делото на Ли Харпер- Летот на подбивната птица и ако има каде може да се најде?

Дали има македонски превод на делото на Ли Харпер- Летот на подбивната птица и ако има каде може да се најде?

Постои издание од 1967 година на Македонска книга, преводот е „Да се убие птицата што се потсмева“.
Тешко е да се најде, побарај во поснабдени библиотеки или кај оние продавачи што продаваат книги на старо.

Колку страни има првиот дел од 50 нијанси сиве, на српски јазик. Кај мене во ПДФто има 463 страни, вториот дел околу 263..Тие ли се книгите? Или фалат делови? Ги симнав од овде.

Каде во Скопје може да се купи книгава „The Perks of Being a Wallflower “ ? Ја има ли на македонски јазик ? Благодарам однапред....

Не знам дали избрав точна тема ама на мене ми треба некоја програма што можам да научам англиски подобро. Да има неколку страни поучни и да има тестови на крајот. Како на пр Level 1, Level 2.. итн.

Да не ја има некој или да знае каде можам да ја најдам "Народни херои на Југославија" (изданијата околу 1947)?

Да не ја има некој или да знае каде можам да ја најдам "Народни херои на Југославија" (изданијата околу 1947)?
Госпот да чува, никогаш во живот не сум помислил дека некој ќе го побара ова. Антоние, сине Тони, ја ја имам дома, зошто мој предок е кадросан во неа, но од оправдани причини не можам да ти ја испорачам.

Провери во некоја школска селска библиотека. Таму се наоѓаат чуда :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom