Косовскиoт епископ Артемије повикува на војна!

• Креатор на темата Креатор на темата Pravnice
  • Време на започнување Време на започнување
хмм, јас мислам дека мајката не ја воспитала доволно ќерката па сега се однесува така некултурно. Што мислите, дали има шанси да се воспита ќерката во иднина и да проба да си ја почитува Мајката?

Na vojna povikuvaat nekoi sili koi go finansiraat i episkopot Artemie i ANA i Gafur i Gardata na carot. Toa mnogu ne me raduva ima i poubav pat.

Na vojna povikuvaat nekoi sili koi go finansiraat i episkopot Artemie i ANA i Gafur i Gardata na carot. Toa mnogu ne me raduva ima i poubav pat.

На војна за ослободување на Косово повикуваа некои сили кои го финансираа Клинтон, НАТО и Меѓународната Кризна Група. Тие се реални, се друго е лук и вода.

Пoубав пат нема. Long live USA (united States of Albania).

..па добро бе луѓе мислите ли дека англичаните своевремено биле подобри од нас овде?додека ние имавме култура на ниво што неможеа да го сонуваат, тие беа 100 племиња на еден остров кои постојано беа во војна..ама седнаа некако на маса и се договорија...малку подоцна го освоиа половина од светот...дури ни во европската заедница неможеа да влезат затоа што франција им стави вето, поради областа англија што постои во франција..па ете станаа ОБЕДИНЕТОТО КРАЛСТВО...како што гледате иако и тие имаат славно минато во името на нивната земја не се споменува ништо што асоцира на било која историја..

Да срушиме уште една типично српска стилска фигура, типично српски начин на размислување во кој лежи коренот на многу од денешните српски маки.. Дека, наводно, треба да земаме пример “светот“, а под “свет“, разбира се - тоа се англичаните. И да се успиваме со лажни приказни.

додека ние имавме култура на ниво што неможеа да го сонуваат, тие беа 100 племиња на еден остров кои постојано беа во војна..ама седнаа некако на маса и се договорија...малку подоцна го освоиа половина од светот...

Никој не седнал на маса да се договори, туку обратно. Најагресивното, најбезобѕирното и највоинственото од тие 100 племиња ги има покорено останатите 99, им има наметнато власт, јазик и држава.

Веројатно оттаму потекнува денешната англиска симпатија кон најагресивното од 100-те балкански племиња, и визијата за она што може да се изроди по неколку стотини години ако се продолжи со вакви зафати како што е денешниот проект “Независно Косово“.

Нормално, оние што се по природа и крв исто што и бугарите, српскиот начин на мислење (дека она што доаѓа од Англија мора да се почитува како свето, па и кога е директно против нас и нашето постоење) го дополнуваат со бугарска карактерна црта: без никаков морал, да бидеме секогаш со посилниот, па и тогаш кога проповеда фашизам, да лаеме по Србија, зашто тоа е најголемата радост во животот, господарот за такво нешто дури и коски фрла како награда...

Long live USA (United States of ALbania)!

Зашто да плаќам данок кога македонците и така го крадат? :)
А Албанците се толку поштени што никогаш туѓо не ѓибаат:)Во Македонија, сите националности се споени во повеќе работи, а нема поделба само во едно во КРАДЕЊЕ!!

Србоманчиња, луѓе наклонети кон СРБИТЕ...еве ви еден клип, видете колку ве сакаат браќата...

Еве уште србски желби

На војна, него шта?

БОЉЕ РАТ НЕГО ПАКТ
БОЉЕ ГРОБ НЕГО РОБ!
АЈДЕ АТРЕМИЈЕ, ГНИДО УСРАНА, ДА ВОДИШ СРБЕ У РАТ, ИАКО НИСИ СРБИН!!!!
САМО НАПРЕД И НИ КОРАК НАЗАД!
У ИМЕ СРБА И ГРКА - НЕКА СЕ КРКА!!!

Извини, нисам србин, па не замерај ако сам погрешио!
Ти ипак боље знаш српски од мене, кад веќ толике године једеш српски лебац!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom