filip_247
сељак...
Ништо не љубоморам но само да кажам дека постеров требаше да биде направен од нас, а не да крадеме слики од некој филмови ...
Anyway oste denes i tolku
Anyway oste denes i tolku

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ништо не љубоморам но само да кажам дека постеров требаше да биде направен од нас, а не да крадеме слики од некој филмови ...
Anyway oste denes i tolku![]()
Во 3:30 сабајле се отвара анкетата...темата ќе биде заклучена но ќе може да се гласадоколку имате пофалба за некој фотошопер можете да го сторите тоа со стискање на ова копче
и оставање коментар![]()
....тнко е тнко
Иначе затоа што Acid остана сам, јас би му се придружил во комисијата...резултатите ќе бидат објавени на 10-01-2007 во 00:00
Сеуште не сме се консултирале со Точкест. Денес ќе има резултати :wink:Помина 10 ти први![]()
![]()
не знам која е целта се пушта B&W фотографија и после му се дава на еден од натпреварувачите оргиналната слика и као најдобар е???? нема да бидам индиректен оти мразам индиректност, Димитар, како бе брат ја реставрира првата слика жити се, прво не вервам воопшто, види ја твојата и види ги на другите, како прво само на билбордот назад имаш 2000 нијанси зборам за билбодрдот од т-мобиле, каде што дури рефлексијата има боја, на телефонската говорница веројатно некоја лепенка има сигурно не си се маткал со неа, а гледајќи ја другата твоја работа во фотошоп, тоа нема шанси да е од мене, е сега на овај пост неќам да добијам малограѓански одговори АБЕ ОДИ ОНАМУ, КОЈ ТЕ Е*А, АКО ЗНАЈШ ПОУБО НАПРАЈ и т.н. Ај разгледајте поубо па видете дали не сум во право