Диети и слабеење

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
Додадено во салата ми заменува главен оброк, затоа што е калорично и полно со протеини.
Знам дека е калорично:)баш и затава те питах,оти у ниту една диета не сум го сретнала.Си имаш свој режим на исхрана или по некоја диета одеш?
Јас само ги листам тие диетите и никак да се одлучам за некоо:) Ама окото ми се врте нешто накај УН

Знам дека е калорично:)баш и затава те питах,оти у ниту една диета не сум го сретнала.Си имаш свој режим на исхрана или по некоја диета одеш?
Јас само ги листам тие диетите и никак да се одлучам за некоо:) Ама окото ми се врте нешто накај УН

Јас со мој режим(здрава и ниско калорична храна) и умерено вежбање еднаш симнав 20 кила. Така да авокадото не е страшно ако го јадеш во мали количини и во замена со главен оброк.
Сега пак се згицав. Ун диетата веќе три пати ја почнувам и ја прекршувам кога сум во тој пусти пмс. Ама пак ќе ја почнам и ќе бидам упорна овој пат. Сакаш да ја почнеме заедно, да си се бодриме и да си вршиме притисок? :D

Јас со мој режим(здрава и ниско калорична храна) и умерено вежбање еднаш симнав 20 кила. Така да авокадото не е страшно ако го јадеш во мали количини и во замена со главен оброк.
Сега пак се згицав. Ун диетата веќе три пати ја почнувам и ја прекршувам кога сум во тој пусти пмс. Ама пак ќе ја почнам и ќе бидам упорна овој пат. Сакаш да ја почнеме заедно, да си се бодриме и да си вршиме притисок? :D

:vozbud: Aјде кажуви дата и почнуваме.Ти со искуство за Ун како приватна учителица ќе си ми :)Каков притисок, има завртници да летат кој ќе згрше:pipi:

Туку мене ме плаше шо алкохол не смеам.Дома ај ќе го скријам виното ,ами на излеване ќе ме испадат:cry:

Дечки да ви ја прпорачам Noom Coach апликацијата, мислам дека е многу добра. Како што гледам на коментарите, не многумина им помогнала во слабеењето.

Другари и другарки, јас и нејкед сме на УН диета од понеделникот. Си ја држиме синхронизирано. Сака уште некој да ни се придружи, да си се бодриме, да си даваме поддршка и да се подјебаваме кога е потребно? :D

@Forrest Gump?

Дали може линк или текст за таа УН диета. Ме асоцира на ун, обединети нации, глад, етиопија...да не е многу манекенска

Другари и другарки, јас и нејкед сме на УН диета од понеделникот. Си ја држиме синхронизирано. Сака уште некој да ни се придружи, да си се бодриме, да си даваме поддршка и да се подјебаваме кога е потребно? :D

@Forrest Gump?
Каква си фина:p
кажи и оти чат пат ржаме и завртници мааме :D

Sent from my U8600 using Tapatalk 2

луѓе ..сакам да прашам со каква диета можам да ослабам за месец и пол ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom