- Член од
- 27 октомври 2008
- Мислења
- 289
- Поени од реакции
- 5
Ова ми личи на гладување а не на диета.
Иако има овошје и зеленчук сметам дека после 2 недели држење крвта ќе биде многу ослабната. Ова е гладување. Затоа веројатно и многу се противници.
И јајца толку мислам не е здраво да се јадат. Тоа е претерано. 6 јајца на ден WoW.
Овие диети мене ми се безвезални. Ај ќе ослабнеш али и организмот ќе ти ослабне и крвта ќе ослабне и имунитет ќе ти се намали.
За слабеење едноставно повеќе овошје и зеленчук, не се прејадувајте, поубаво јадете 5 пати на ден по малку него еднаш или два пати али да се прејадете. И вежбајте обавезно.
Зар е убаво да се изгуби тежината за сметка на нашето здравје?
Најубаво ем јадење квалитетно ем вежбање.
Сигурно ќе има резултати полека но здраво и квалитетно слабеење.
Јас сум голем противник на овие безвезални диети.
Диета почитувам дадена од доктор специјалист. Ама не од весник. Него лично што ќе ти ја препише и која ќе одговара на твојот организам.
Ma ni na doktor ne mu veruvam.Ali imas pravo samo zelencuk i ovosje. Jas si terav po moe i eve ziv dokaz sum

Jadi ovosje, zelencuk >>>> CVEKLO OBAVEZNO <<<<i mozes 1-2 pati meso nesto vo nedelata (peceno preporacuvam i ne nekoe tesko). Ama koga ke jades da se najades a ne edno parce ova edno parce ona. Jadi dur se najades. ako ogladnes poslem pak pak jadi (se odnesuva na zelencukot i ovosjeto

Eve i sea nekoj na rabota mi przi nesto :pos2::pos2::pos2:. smrdi cela kancelarija. Isto taka imam citano za zeleniot caj deka go procistuva zeludnikot. pa si pijam redovno od togas. 4-5 pati vo nedelata pijam. moze i povekje.
E i da se nadovrzam. Kompiri peceni i przeni ne jadev. Oriz ne jadev.Od grav samo tecnosta ja jadev zasto ne mozev zrnata