Билјард

• Креатор на темата Креатор на темата Lud!0t k0nj
  • Време на започнување Време на започнување
Јас сум за :vozbud: еве и Ацид и Бушав за почеток може да врземе еден турнир во пиво

Ајде може пишете ако сте за играње може во КМ во тафталиџе карши Педагошки факултет. :vozbud:

Ај ќе се сметиме неделава кј Костурон ак сааш, на пет добиени. Ми се играт ногу, неам играно со месеци.
Dogovoreno. Da pominit uste ispitov po fizika (26ti) i posle ke se najme i ke se grabnime ubo ednas. Trebit nekoj novi finti da ti pokazam :vozbud:

Ова е вистинскиот човек ------> МАРК СЕЛБИ

mark_selby_365x470.jpg

И неодоливата Михаела Таб

michaela_tabb.jpg

Јас се заразив деновиве со билјард. Уште се учам, ама добро напредувам. Играв пред малку со Фантом и Болиглава и не сакав баш да им покажам како играм, па оставив да ме победат. До нареден пат, за казна што попуштам, ќе си го носам потписов. После тоа, месец дена ќе ме носат тие. Мамата!:pos2:

Daj be nekoj bitolcanec ako e za biljardo :) Ili neka kaze nekoj deka ima biljardo :)

билијар многу играв ама во последно време не сум играл

Билјард играв додека тетка ми држеше играчница сеа јок.

Играм,често играм.Слаб сум.Кој сака да се пресметаме ако е од Велес

Вчера бев Скопје и ојдов во Хазард. Стварно билијардине се преубај. Да ти е мерак да играш на оние. Следно одење, обавезно одам пак таму.

се збираме со другари и идеме онака на биљард да се зезаме:toe:

Едно имавме во Св. Николе на дупки и тоа ни го затвориа :tapp: Сега на дрвца играме често. :smir:

Играв порано многу, ама сега не ни пробувам го имам изгубено чувствотото се стекот.

e biljarto nemam igrano moze pola godina,mi se sobraa mnogu obvrski i nemav,inaku dosta interesna igrae,posebno na drvca.

На Болиглава ќе го заболит глана ко ќе прочитат пак дрвца.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom