Билјард

• Креатор на темата Креатор на темата Lud!0t k0nj
  • Време на започнување Време на започнување
:smir::smir::drk::smir::smir::smir::smir:So komsifkata igrame dzeben biljard
:smir:

SrRulz - Alien_sr 6-3
Вкупно: 49 - 38 :toe:

Пс. Ќе има пресврт...
Изигравме 10 партии пред пола саат Alien_sr ми заводи 0-1 и направив серија од 9 победи и завршивме 9-1 најголема серија до сега :). Значи SrRulz-Alien_sr 9-1 :)

Инаку морам да признаам дека имав малку среќа и дека на Alien_sr не му одеше баш најдобро :smir:
Вкупно: 58-39
Очекувам да ме тепаш и ти нареднио пат со голема разлика:).

Абе цел ден губам заради тии момички не треба да им се дава да играт:vozbud::vozbud:
ка сакат да га удрат топката се напучуват и цицките им се гледат и дали топката да ја удараш или у неа да гледаш:vozbud::vozbud::drk:

Најдобро е да га учаш как да играа билјард.. ко ќе застанаш позади нее... :pos:

Најдобро е да га учаш как да играа билјард.. ко ќе застанаш позади нее... :pos:
одпред е поубаво право директно гледаш преги една ме примети и наместо да гледа у топката гледа у мене дали га гледам и се смее и га промаши топката:pos::pos::pos::pos:
ама големи цицки имаше

Изигравме 10 партии пред пола саат Alien_sr ми заводи 0-1 и направив серија од 9 победи и завршивме 9-1 најголема серија до сега :). Значи SrRulz-Alien_sr 9-1 :)

Инаку морам да признаам дека имав малку среќа и дека на Alien_sr не му одеше баш најдобро :smir:
Вкупно: 58-39
Очекувам да ме тепаш и ти нареднио пат со голема разлика:).
Шо да тепам, за жалене сум веќе... :kesa:

одпред е поубаво право директно гледаш преги една ме примети и наместо да гледа у топката гледа у мене дали га гледам и се смее и га промаши топката:pos::pos::pos::pos:
ама големи цицки имаше
Ти па немора толко да си ѕвер. На секои 5мин ја погледнуви, как жена да не си видел :)

Денеска прв пат играјах билјард и со HaCkEt_MaN, И SrRulz ни се придружи...
SrRulz Vs. Alien_sr 2-3
Вкупно: 60-42 :uvo:

Тимче само и на гледане ќе останаш :baeh:

Алиен ного малце губаш :pos2: само 20 победи :) ај следнио пат и јас ќе дојдам, вчера работа ми излезе, а ка заврших ме мрзаше нешто =)

Алиен ного малце губаш :pos2: само 20 победи :) ај следнио пат и јас ќе дојдам, вчера работа ми излезе, а ка заврших ме мрзаше нешто =)

боро зашо тка му говораш тс сите не се еба*e как тебе... :)) а алиен не е у форма нешто инче тешко вас

Почнааме повеќе и повеќе да се собираме од ср. Ако сакате може некој викенд да се собераме 4 души и да ја направаме турнир. (Јас, SrRulz, A1TEAM, bama, HacketMan...) Ќе влечаме кој со кој па после во финале и за 3 и 4то место :) Интересна ќе биде. Кој е расположен нека пише, за SrRulz е јасно веќе :)

Пс. Резултато ќе си остане тај истио оти има грешки нешто, таа нека биде пријателска :helou:.
Вкупно. 58-39 за SrRulz

Шо се секираш ќе го стигнам, тава не значе оти е подобар :) Ме фати еден ден ка не ми одаше 9-1 и тај ден ја направи таа толко голема разлика.

Почнааме повеќе и повеќе да се собираме од ср. Ако сакате може некој викенд да се собераме 4 души и да ја направаме турнир. (Јас, SrRulz, A1TEAM, bama, HacketMan...) Ќе влечаме кој со кој па после во финале и за 3 и 4то место :) Интересна ќе биде. Кој е расположен нека пише, за SrRulz е јасно веќе :)

Јас сум за,само да се договораме кој ден дали ќе сме слободни сите ...

Пс. Резултато ќе си остане тај истио оти има грешки нешто, таа нека биде пријателска :helou:.
Вкупно. 58-39 за SrRulz

Шо се секираш ќе го стигнам, тава не значе оти е подобар :) Ме фати еден ден ка не ми одаше 9-1 и тај ден ја направи таа толко голема разлика.

ајде и јас за само кој ден час да видаме испланираме как шо

Alien_sr vs. SrRulz 8-7
Вкупно. 47-65

Од пред некој ден:

Кискино 2 : 0 рок_лејди

:icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom