Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Изигравме 10 партии пред пола саат Alien_sr ми заводи 0-1 и направив серија од 9 победи и завршивме 9-1 најголема серија до сегаSrRulz - Alien_sr 6-3
Вкупно: 49 - 38![]()
Пс. Ќе има пресврт...
одпред е поубаво право директно гледаш преги една ме примети и наместо да гледа у топката гледа у мене дали га гледам и се смее и га промаши топкатаНајдобро е да га учаш как да играа билјард.. ко ќе застанаш позади нее...![]()
Шо да тепам, за жалене сум веќе... :kesa:Изигравме 10 партии пред пола саат Alien_sr ми заводи 0-1 и направив серија од 9 победи и завршивме 9-1 најголема серија до сега. Значи SrRulz-Alien_sr 9-1
Инаку морам да признаам дека имав малку среќа и дека на Alien_sr не му одеше баш најдобро :smir:
Вкупно: 58-39
Очекувам да ме тепаш и ти нареднио пат со голема разлика.
Ти па немора толко да си ѕвер. На секои 5мин ја погледнуви, как жена да не си виделодпред е поубаво право директно гледаш преги една ме примети и наместо да гледа у топката гледа у мене дали га гледам и се смее и га промаши топката
ама големи цицки имаше
Тимче само и на гледане ќе останаш :baeh:
Алиен ного малце губаш :pos2: само 20 победиај следнио пат и јас ќе дојдам, вчера работа ми излезе, а ка заврших ме мрзаше нешто =)
Тимче само и на гледане ќе останаш :baeh:
Алиен ного малце губаш :pos2: само 20 победиај следнио пат и јас ќе дојдам, вчера работа ми излезе, а ка заврших ме мрзаше нешто =)
Почнааме повеќе и повеќе да се собираме од ср. Ако сакате може некој викенд да се собераме 4 души и да ја направаме турнир. (Јас, SrRulz, A1TEAM, bama, HacketMan...) Ќе влечаме кој со кој па после во финале и за 3 и 4то местоИнтересна ќе биде. Кој е расположен нека пише, за SrRulz е јасно веќе
![]()
Почнааме повеќе и повеќе да се собираме од ср. Ако сакате може некој викенд да се собераме 4 души и да ја направаме турнир. (Јас, SrRulz, A1TEAM, bama, HacketMan...) Ќе влечаме кој со кој па после во финале и за 3 и 4то местоИнтересна ќе биде. Кој е расположен нека пише, за SrRulz е јасно веќе
Пс. Резултато ќе си остане тај истио оти има грешки нешто, таа нека биде пријателска :helou:.
Вкупно. 58-39 за SrRulz
Шо се секираш ќе го стигнам, тава не значе оти е подобарМе фати еден ден ка не ми одаше 9-1 и тај ден ја направи таа толко голема разлика.