Интерактивни квизови (Брзи Пари, Кешоловец, Ќари Пари, Sunny Money, Happy Hour)

• Креатор на темата Креатор на темата Word$haker
  • Време на започнување Време на започнување
Такви глупости подитно би ги забранил со занокн, а и не верувам дека и сега се законски ама си работат.

Тоа се лаги и превари за мали деца.

Глупости во боја. Не да ме нервираат тие квизови, со се водителки, со се гледачи, се комплет... :tapp:

Не ги гледам затоа што ако сакам да се нервирам има куп работи.Како викаше онаа на А1 во почетокот:"сакам да дадам"!Што бе девојче?

Ма на Sunny Money лани летото имаше една мн добра типка водителка :vozbud:
Да не знае некој како се вика, дали води некаде други емисии?

Не ги гледам затоа што ако сакам да се нервирам има куп работи.Како викаше онаа на А1 во почетокот:"сакам да дадам"!Што бе девојче?
Пари ваљда:pipi:

Абе водителите на вакви квизови имаат проблем, тие ни самите незнаат што зборат, само тропаат и троапат и тропаат глупости два саата. Изгледајте една емисија има да се згазите од смеење колку глупости ќе изнакажат.

Колку само замараат овие чудо некое, таа како навиена да е, не престанува да збори.

Вчера додека гледав, место регуларното лажење како водителката е толку нестрплива да го чуе гласот на првиот јавувач кој ќе ги зеде сите тие илијадарки од таму, вчера некако несакајќи и се испушти вистината. Не пазеше доволно шо зборуваше, а реченицата отиде некаде накај предолга за неа па го кажа ова:
Значи можете да ми се јавувате колку сакате:1,2,3,4 па и 5 пати. Тука имам 4 суми, едната од по 2000, другата 3000, третата 5000 и четвртата 10 000 денари, и јас ќе бидам среќна..... се додека вие не ги земете :pos:

Ваљда првата помисла и беше нема да бидам среќна, ама го кажа она горе така јасно, шо си се смеев ко ретардиран минута или две :)

Не можам да ги смислам.
Ама ги немаше еден период сега летно време се активираат за жал :( Како што имаат досадна и глупа програма поголемиот број телевизии уште интерактивниве квизови им требаат.

Па мора пензионерите нешто да прават, шармирани се од симпатичните водителки:)

Леле, леле, леле од овие квизови косата ми се крева :ija: Одма штом ке видам некој ваков квиз мењавам канал! Не можам да ги поднесам бескрајните безвезни дрдорења и за џ им ги земаат само парите на луѓето...Ваквите квизови се само губење време, нерви и пари!!!:tapp::tapp::tapp:

Не знам колку го видовте новиот квиз на А1 што се вика Трезор. :pos2:

Понеделник, прва емисија.
Прашање:
Еден вид уметност: КАЗИМУ (т.е. музика)

И водителкава вика ајде јавете се да ми кажете еден вид на музика :pos2:

Вторник, втора емисија

Водителката се ценка со гледачката што се јавила за да не го отвори куферчето и и нуди 8 000 денари, а оваа се решава да отвори и доби 30 000 денари. И оваа гледачкава зема да се радува ко да е победник на Светско првенство, ама битниот момент беше ова:
Водителкава вели: Баш ми е жа... ова де многу сум среќна што ги зедовте парите :pos2::pos2:
Готово, си се откри самата себе :pos2:

Не морам да спомнувам дека по искуството од другите нејзини колешки имаше едно 5 минути кај што не кажа ни збор, а во позадина една морничава музика, а камерите ја вртат постојано како да не е квиз, туку некој си hot line :pos2:

:pos2::pos2::pos2:

На А1 стално ги има тие квизови, али под некои си др име, де Брзи пари, де Хепи хоур, а сега трезор, страшни се, страшни, жал ми е замо за глупиот народ

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom