Интерактивни квизови (Брзи Пари, Кешоловец, Ќари Пари, Sunny Money, Happy Hour)

• Креатор на темата Креатор на темата Word$haker
  • Време на започнување Време на започнување
глупости ова е само крадење на пари од луѓето ама ако така им треба кога се глупи

Ne gledam nikoj od ovie i ako za nesto vo zivotov treba da se zakolnam deka nikogas ne bi go napravila,togas toa bi bilo deka nikogas ne bi se javila na vakov kviz.

Duri ima ovci ke ima i koj da gi strizi be

Колку ме нервираат, колку се глупи тоа квизовите тоа е чудо едно. Сеа се појави и еден на А1. Башка колку ме иритираат тоа водителките.:jaj:

Водителките се прича за себе,не знам со која амбиција го работат тоа:toe:

Кога ке им ги слушнам милозвучните гласчиња на водителкиве ми доага да врискам.Ги мрзам.Ме курчат.Побудуваат кај мене чувства на гнев и без.Нека се изгубат од екран бре.

Сакате да ни ги земете парите, а?
Крадете идеи од германките... а?
Кова веќе крадете, барем целосно да го имплементиравте концептот!

No titties, no money!!!

Им се чудам на домашните на водителките како ги трпат дома со такви усти како чорапи.

За неупатените Јове мисли на das

vlcsnap120978xj8.jpg

не можев да најдам ваква слика од таа плавата :icon_lol:

За неупатените Јове мисли на das

vlcsnap120978xj8.jpg

не можев да најдам ваква слика од таа плавата :icon_lol:

Вака веќе и на Нова почнаа да се расоблакаат,што и не ме чуди,они веќе и голи вести си имаат,ако не бар им е визуелната дупка исполнета.Кај нас сеуште владеат неуки таканаречени водителки со мрсни коси кои цело време го повтараат телефонскиот број :tapp:

baba mi ednas svrte 20 pati na kviz na Kanal 5 pa pak ne ja primija,
A za DSF dobro ke e da ima takov kviz kaj nas:pos2::pos2:

Не гледам често тв, ама кога ќе седнам и вртам по каналите, и видам некои од овие „квизови“ коса ми се дига! Водителките зборат со саати, се лигават, молат да се јават...едноставно замараат! Не дај Боже да сретнам некоја од нив по улица...
Не сфаќам како сеуште има луѓе што веруваат во тие срања...Ама Фантом е дефинитивно во право...се додека има овци, ќе има и кој да ги стрижи.

Ja se izvinuvam za prostiot jazik , ali nemam so drugo da kazam , osven :

SRANJE , SRANJE , SRANJE , SRANJE i SRANJE !!

Уште кога излегоа ме нервираа. Ги имав предтоа гледано на германска телевизија, и дали дека не ги разбирав или мал бев, ги гледав. Али сеа,аууу...Па финти прават бре. Демек ќе се јави некој, Ало Ало? и ќе спушти...

Ги презирам ваквите емисии, баш гледам дека пак има на А1 вакво СРАЊЕ, :drk: Трезор :tapp: .... :kez:

Баш мислев дека се баталив од ваквите емисии сега пак :pop:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom