Што играте во моментов

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
Civilization V... Ми го зема здравјето... Се будам со неа, легнувам со неа...Ај уште еден turn, ај уште малце, ај да го земам само градов, и оп поминале 5 часа ко од шала...

attack of the killer tomatoes на нес емулатор, иако малку смешен наслов има играва, забавна платформерска игра иако малку кратка.

actua golf 3 на пс1 емулатор, со нешто подновена графика инаку ист метод на игра со додадени неколку купови, не е лоша играта.

.hack//G.U.vol.1//Rebirth (2006), .hack//G.U.vol.2//Reminisce (2007), .hack//G.U.vol.3//Redemption (2007), една од најдобрите рпг игри што сум ги играл досега, да гејмплејот со време знае да биде досаден, ама гејмплејот со тежината на играта и тоа што има многу за правење во играва, од нормални скилови што личат на ултра скилови како од коф сериите или стрит фајтер сериите, до супер потези кој се различни во текот на игрите, а и приказната многу ми се допадна, добро за мене што е средно тешка играва, се на се ја обожавам играва.

1945 I&II The Arcade Games (2004) на пс2 емулатор, забавни шмупчиња, за жал многу кратки со средна тежина.

Action Man A.T.O.M.: Alpha Teens on Machines (ps2), кратка игрица со коли, гејмплејот е во основа, се возиш во кола и правиш мисии, играта е многу кратка, приказната е само во описот на мисиите, играва е лесна, онака просечна игра.

meta-og-image-17ddbcd1039dffdb5ada0bfc6a509fea.jpg
.

Коце, к*р да бричиш! :kuracc:

balloon fight на nes, мала забавна игрица каде што се пукаат балони на непријатели.

batman return of the joker на nes емулатор, малку тешка ама пред се забавна игра со платформски елемнти.

Rise of Tomb Rider - ѕвер од игра!
Ја играм најдетално,до последен реликт [emoji4]

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom