Што играте во моментов

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
Don't Starve Together ја купив скоро на Стим и ја тераме со едно другарче. Што да кажам за играта освен дека дечкиве од клеј се цареви играва е како скроена за мене, можам со саати да ја играм. Ја играв и оригиналната што е сингл ама ова со друштво нема крај :-)

Big Nose The Caveman на нес емулатор, платформерско игриче со едо оружје, прилично лесна игра што е несвојствено за нинтендо игри.

Забегуем со Witcher 3,пишуем скрипти као полесно да ти тепам чудовиштата.Наместо bestiary сум напишал bestiality :facepalm: кој ти курац човече...

http://store.steampowered.com/app/305620/
The Long Dark
The Long Dark is a thoughtful, exploration-survival experience that challenges solo players to think for themselves as they explore an expansive frozen wilderness in the aftermath of a geomagnetic disaster. There are no zombies -- only you, the cold, and all the threats Mother Nature can muster.
играта е баш погодена за овој период

007 Legends (2012) на пс3, не знам зошто има толку ниска оцена, мене ми се допадна играва, играва е прво лице фпс со сегменти на боксирање, единствеа лоша работа е тоа што е кратка играва.

007: Quantum of Solace (2008) на пс3, прво лице фпс со моменти на трето лице, забавно игриче.

2014 FIFA World Cup Brazil (2014) на пс3, забавно фудбалче малку лесно ама пак забавно.

James Bond 007: Blood Stone (2010) на пс3, трето лице фпс со супер акциони моменти, забавна игра.

goldeneye reloaded, на пс3, игра според филмот пуцачина во прво лице, забавно игриче.

Ace Combat: Assault Horizon, na ps3, малку поразлично од претходните делови, во оваа игра играш со авиони хеликоптери, дронови итд. ми се допадна приказната што е класична за ace combat а и гејмплејот ми се допадна, се на се играта ми се допадна.

Origin access е гага 7 дена да се проба

https://www.origin.com/irl/en-us/store/origin-access

Која сака да проба нешто од каталогов
image.jpg

Добро време за реприза на Мас ефект серијалот :toe:

^Мора да оставиш детали за кредитна картичка/Пејпал и ако го заборавиш да го деактивираш ќе те делнат за еден месец или цела година зависи како ќе наместиш

Пред десетина дена Witcher 3 повторно одпочеток, првиот пат не ја завршив, сега со нова графичка, со неколку одлични модови, уживам (y)
Најдобро нешто во последниве неколку години што сум го изиграл.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom