Што играте во моментов

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
maxresdefault.jpg

I ja ovaa ja igram intenzivno... malce jeza me fakja na momenti ali teram :))

007 nightfire на ps2, многу забавна игра иако може да биде тешка, особено последната мисија барем за мене, така да ми се допаѓа играва.

007:Quantum of Solace на пс2, забавна игра без мисии со возење за жал,ама има неколдку делови со брканици и дело од гејмплејот се со квик тајм евенти и неколку slow motion моменти, единствената лоша работа барем за мене е тоа што играта е кратка, инаку многу узивав во играва.
187 ride or die на пс2,забавна игра a la mario kart со гангстери,малку смешен концепт ама играта барем за мене ми беше забавна.
2002 fifa world cup на пс2,можеби поради тоа што не сум навикнат на копчињата ама за мене контролите се лоси,камерата што се движи додека играв исто така не ми одговара,така да за жал не ми се допаѓа играва,а на моменти ми бесе чудна.

Е затоа јас решив овие епизодниве игри да ги играм дури кога ќе излезат сите епизоди (освен GOT). Така ќе ги чекам и Resident Evil Revalations, Life is Strange, Dreamfall Chapters сите епизоди да испаднат, па на раат да си ги изиграм, а не вака сум заборавил што сум играл кога се цепкаат вака на 2-3 месеци.

Е затоа јас решив овие епизодниве игри да ги играм дури кога ќе излезат сите епизоди (освен GOT). Така ќе ги чекам и Resident Evil Revalations, Life is Strange, Dreamfall Chapters сите епизоди да испаднат, па на раат да си ги изиграм, а не вака сум заборавил што сум играл кога се цепкаат вака на 2-3 месеци.

Баш така :) И јас ќе ги чекам Game of Thrones, Life Is Strange и Tales from the Borderlands да искочат сите епизоди па да ги играм тогаш :D Али проблемот е што ќе поминат којзнае колку месеци дур искочат сите епизоди...

Играм LoL - League of Legends.
Супер стратешка игра. :D
Ако игра некој друг, нека ми пише ПП ќе играме заедно.

Infestation: Survivor stories. :vozbud:
Ова е поранешната War Z, сега нешто подобрена.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom