Што играте во моментов

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
007 everything or nothing na ps2, mnogu zabavna igra so nekolku teski misii, taka da definitivno mi se dopaga igrava.

Knights of Honor, остана уште Англија да ја згазам.

Stresna i tenzicna. Odlicna prikazna, koja se nadovrzuva na prviot del, koj sepak ne e ni dorasnat na The Underworld. Si imam maka jas so hororite, obozavam da gi igram a sepak edvaj se odlucuvam da sednam koga ke naidam na nekoj del od koj ti zamrznuva krvta.

Za da znaete za sto se raboti, otprilika, ke ve upatam na Silent Hill i Outlast. Epa zamislete gi megusebno kombinirani i rezultatot.

I obavezno, navecer vo celosen mrak i slusalki na usite. Toa se podrazbira.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
maxresdefault.jpg

Исто и јас со Rogue се занимавам. 2-3 саати имам играно до сега, добра е. Практично клон на Black Flag и малку свежа боја шлакната, ама сепак е одлична. Плус и технички подобра е. BF можев да ја играм на највисоки опции, ама понекогаш видливо паѓаа фрејмовите. Кај Rogue досега не затекнав такво нешто. Па и за приказната немам многу замерки. Во споредба со AC III ептен е лесна и лабава, барем за сега.

Ја пробав и Unity пак, инсталирав и апдејти и се, слушам пооптимизирана била, ова-она, ама ноуп. Фрејмрејтот пак паѓа на колено уште од првата сцена. Арно што си ги вратив парите за неа, сега барем GTA ќе можам да ја земам.

007 from russia with love, одприлика ги има истите работи што ги има everything or nothing иако играва има недостиг на мисии со возење, пак играва е забавна за играње, новата работа е мисиите со џетпак што се забавни и помалку тешки, исто така ми се допаѓа што го има гласот на sean connery, се надевам дека не грешам за таа работа, инаку играва има средна тежина и ми се допаѓа играва.

Набрзина завршив со Rogue, сега скокнав на Assassin's Creed III. Назад ќе одам, вај нот.

Не знам дали е до мене или е вистина така, ама сеуште ептен добро изгледа играва. Посебно лицата на клоусап кога се и очите ми личат многу живо за разлика од некои денешни игри. А рачунај, три и пол години е стара. Се мислев да одам прво на Black Flag, да пробам да најдам некоја партија онлајн, ама приказната во Rogue ми се допадна толку многу (иако беше очекувано глупа) шо морав да ја продолжам со AC III.

Исто ја играм и Metro 2033 за прв пат. Доцнам, знам, ама секогаш кога ќе ја пробав ми личеше нешто како слаб рип-оф од S.T.A.L.K.E.R. и после тоа некако не ми се играше. Колку грешев, еј. Една од најатмосферичните и страшни игри кои ги имам играно. Не е во стил на овие " хорор " игри шо ги играат сите Јутубери, ама цело време те држи на нерва, да ти е страв еден куршум да испукаш за да не ти скокни нешто од негде па да те извади од кожа. Не знам како да објаснам, едноставно ќе кажам дека ептен е јака играва.

При крај сум со игри на Стим, аман веќе нека излезе уште некоја од овие епизодичните побрзо, нејќам да ги преигрувам за да не менувам ништо.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom