Што играте во моментов

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
Глупо е што нема "Save"..
Е да, али има решение, ако си дома и ако не го гасеш компјутеро/лаптопо. Минимизираш ја и плескаш нешто друго. Ич не јаде меморија.

alladin на snes, многу забавна платформска игра ми беше забавна од почеток до крај.

@Krk1 Ја имам гледано на YouTube играва,една како со карти е ама не сфакам што е целта,што треба да се постигне?

american tail fevel goes west платформерска игра на снес забавна игра, уживав во игрицава многу.

Верувам дека сигурно ќе ве изненади динамиката на акцијата, амбиентот потрепен со врвна музика, солидната приказна зачинета со ненадминливата грчка митологија, интересен комбат систем. Иновативно, освежувачки пријатно и нешто што задржува внимание и интерес. Само некој нека кажал дека се е во графиката;)

Karate Champ
една од првите шо ги играв на времето на флипери...
интересна е зш се игра(ше) само со рачките, без копчиња...
порано настан беше да стигнеш до 8-миот, сега глеам дека 12-тиот бил последен...измеѓу борбите имаш 3 вида бонус стази - кршиш предмети со рака (ко у МК1), ти фрлаат разни предмети на различна висина, и, бик трча накај тебе...
легендарна игра, како и повеќето од стариве има толку едноставен ама толку заразен гејмплеј... не за џабе на емупарадајз има 4.92 / 5
a да...и е првата 1-на-1 игра

art of fighting 1, според мене слаба тепачина и многу тешка игра за изведување потези, така да не ми се допаѓа.

007 agent under fire na ps2, mnogu zabavna pucacina, na momenti malku teska, sepak igrava e kratka, taka da mi se dopaga igrava.

the-last-of-us_playstation3_cover.jpg

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom