Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Castlevania 2: Lords of Shadow
Ми се биле мене портови goty, ама оваа е прилично лоша. Гејмплејот е уништен ради конзолашкото движење и камера.
Се додека не се стигне до поголемите борби. Таму е доста интересна hack and slash. Убава е како Trine само во 3д а загатките не ми се многу интересни.
Се на се, лош порт, убаво изгледа, лош гејмплеј, ама hack and slash па јас не скокам.
Amnesia: A Machine for Pigs, далеку ми е од кецот, али хорор месец е, не се жалам. (само што ја завршив Outlast)
Dragon Age: Origins
Шо ѓаоли мрачни ме наведоа да ја симнам Outlast-не знам.Еве,баш сеа ја пробав малку,онака си направив атмосфера,слушалки до максимум,изгасени светлата,пивце до мене,сам во соба.Некако премногу оптимистички и храбро тргнав.Не издржав многу,некои си 10 минути,сепак мојата психа не може да издржи толкав притисок,иако сакам хорорчиња.Истата приказна со Amnesia,од толку што не напињаше не ја ни доиграв.
Уште на почеток наговестува добра атмосфера,цело време си на штрек,очекуваш најлошото да се деси.Влегов во замокот,ја минав вентилацијата и се почувствував удобно кога се најдов забарикадиран од секаде,осветлено,пријатно чувство демек сега сум сигурен.Се опуштив таман и проклет нека е трупот кој се испопојави над мене и ме извади од фотеља.
Доста беше за вечер,утре преку ден ќе ја пробам,слаби ми се нервите вака.
Колку трчање и криење има пред тебе..
Никако преку ден! Ќе си ги истренираш нервите, денес 10 минути утре 15.. (мада сумљам ова) да си го слушаш битот на срцето а сепак да продолжиш да играш - тогаш си станал маж!
Outlast има премногу jumpscares али вреди патот. Amnesia ја играв како загревање пак, чисто ради различните краеви.
Ако ти се овие страшни можеш да пробаш со новата Amnesia: A Machine for Pigs, семи хорор у споредба. Ама сепак..