Што играте во моментов

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
metro-last-light-walkthrough.jpg

FIFA%2013%20Cover-1271239

call-of-juarez-gunslinger-walkthrough.jpg

Чисто онака да се потсетам како одеше играта :D - Quake III Arena
2451130_17._thumb.jpg

Он-лајн пуцачица! (лудила!) - Blacklight: Retribution
blacklight-retribution.jpg

Колку само ја обожавам играва :) ( Голема благодарност до Awake за стим клучот :D ) - Mirror's Edge
Mirror-s-Edge.jpg

Дур да излези ГТА 5! Се надевам ќе биди оптимизирана како Макс Пејн 3 ( да можам да ја играм на мојата канта :/ ) - GTA San Andreas
7db2fa150c63.jpg

GTA. 4.
поиграв некои мисии, се глупирав, и, сега-засега тројката С.Андреас ми беше подобра

Само што ја завршив COJ Gunslinger, коска игра. (y)
А сега ја почнувам Company of Heroes.

Castlevania 2: Lords of Shadow

Ми се биле мене портови goty, ама оваа е прилично лоша. Гејмплејот е уништен ради конзолашкото движење и камера.
Се додека не се стигне до поголемите борби. Таму е доста интересна hack and slash. Убава е како Trine само во 3д а загатките не ми се многу интересни.

Се на се, лош порт, убаво изгледа, лош гејмплеј, ама hack and slash па јас не скокам. :)

Amnesia: A Machine for Pigs, далеку ми е од кецот, али хорор месец е, не се жалам. (само што ја завршив Outlast)

Dragon Age: Origins

GTR Evolution + волан, седиште од кола и big screen Tv :cool: и нормално Age of Empires II

Castlevania 2: Lords of Shadow

Ми се биле мене портови goty, ама оваа е прилично лоша. Гејмплејот е уништен ради конзолашкото движење и камера.
Се додека не се стигне до поголемите борби. Таму е доста интересна hack and slash. Убава е како Trine само во 3д а загатките не ми се многу интересни.

Се на се, лош порт, убаво изгледа, лош гејмплеј, ама hack and slash па јас не скокам. :)

Amnesia: A Machine for Pigs, далеку ми е од кецот, али хорор месец е, не се жалам. (само што ја завршив Outlast)

Dragon Age: Origins

кецот е таа што си ја играл за пц ја нема 2ката

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Mark of the ninja,ептен јако и заразно 2Д анимирано игриче кое бара пред се stealth пристап во мисиите.Има можност за надградба на нинџата,опција за бирање на аутфитот и опремата,приказната многу многу не ја следам бидејќи во случајов е најмалку важна.

Еве дел од гејмплејот чисто да ве испровоцирам да ја пробате.

Планирам да ја пробам Red Faction Armageddon 90% downloaded (steam) за 5 мин го ставам малиот во кревет и ќе се пука :D

Шо ѓаоли мрачни ме наведоа да ја симнам Outlast-не знам.Еве,баш сеа ја пробав малку,онака си направив атмосфера,слушалки до максимум,изгасени светлата,пивце до мене,сам во соба.Некако премногу оптимистички и храбро тргнав.Не издржав многу,некои си 10 минути,сепак мојата психа не може да издржи толкав притисок,иако сакам хорорчиња.Истата приказна со Amnesia,од толку што не напињаше не ја ни доиграв.
Уште на почеток наговестува добра атмосфера,цело време си на штрек,очекуваш најлошото да се деси.Влегов во замокот,ја минав вентилацијата и се почувствував удобно кога се најдов забарикадиран од секаде,осветлено,пријатно чувство демек сега сум сигурен.Се опуштив таман и проклет нека е трупот кој се испопојави над мене и ме извади од фотеља.
Доста беше за вечер,утре преку ден ќе ја пробам,слаби ми се нервите вака.

• Ми се допаѓа
Шо ѓаоли мрачни ме наведоа да ја симнам Outlast-не знам.Еве,баш сеа ја пробав малку,онака си направив атмосфера,слушалки до максимум,изгасени светлата,пивце до мене,сам во соба.Некако премногу оптимистички и храбро тргнав.Не издржав многу,некои си 10 минути,сепак мојата психа не може да издржи толкав притисок,иако сакам хорорчиња.Истата приказна со Amnesia,од толку што не напињаше не ја ни доиграв.
Уште на почеток наговестува добра атмосфера,цело време си на штрек,очекуваш најлошото да се деси.Влегов во замокот,ја минав вентилацијата и се почувствував удобно кога се најдов забарикадиран од секаде,осветлено,пријатно чувство демек сега сум сигурен.Се опуштив таман и проклет нека е трупот кој се испопојави над мене и ме извади од фотеља.
Доста беше за вечер,утре преку ден ќе ја пробам,слаби ми се нервите вака.

Колку трчање и криење има пред тебе.. :icon_lol:
Никако преку ден! Ќе си ги истренираш нервите, денес 10 минути утре 15.. (мада сумљам ова) да си го слушаш битот на срцето а сепак да продолжиш да играш - тогаш си станал маж!

Outlast има премногу jumpscares али вреди патот. Amnesia ја играв како загревање пак, чисто ради различните краеви.
Ако ти се овие страшни можеш да пробаш со новата Amnesia: A Machine for Pigs, семи хорор у споредба. Ама сепак..

Колку трчање и криење има пред тебе.. :icon_lol:
Никако преку ден! Ќе си ги истренираш нервите, денес 10 минути утре 15.. (мада сумљам ова) да си го слушаш битот на срцето а сепак да продолжиш да играш - тогаш си станал маж!

Outlast има премногу jumpscares али вреди патот. Amnesia ја играв како загревање пак, чисто ради различните краеви.
Ако ти се овие страшни можеш да пробаш со новата Amnesia: A Machine for Pigs, семи хорор у споредба. Ама сепак..

Challenge accepted,dude:sneaky:

Во право беше Воте,Outlast само строго навечер.Инаку губиш барем пола од интезитетот на емоционалното доживување и психолошкиот хорор кој го пружа играва.Зошто воопшто би го скратувал потенцијалот и би ја сакател играва?
Базирајќи се на моето можеби сиромашно искуство со срвајвл хорори и воопшто хорор игри,Outlast би требало да биде дефиниција како треба да биде изработена една игра кој ќе нуди ултимативно искуство,под услов да имаш челични нерви и желба за cardiac arrest моменти.Барем според мене.

Остави ти приказни за мажи и мачо подвизи,5 минути не смеев да излезам од шкафот,долу во подрумот:LOL:

• Ми се допаѓа

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom