- Член од
- 18 јули 2009
- Мислења
- 6.766
- Поени од реакции
- 6.556
Он толку знае,можеби за него тоа е доволно јбг!Викаш тоа само го сакаат и ништо друго?
Он толку знае,можеби за него тоа е доволно јбг!Викаш тоа само го сакаат и ништо друго?
Те цитира згодна и убава девојка ти уште и паметен се праиш...ех како не бев ја на твое место...Хаха од кај погоди бе:smeshko:,епа глеј штета за тебе али не сум разочаран јбг! Искрено бев на почетокот малце после првото раскинување со првата девојка девојка али тоа е нормално кај секој,башка сум бил и помал така да тука не гледам нешто посебно!Ја коа ти викам не си видовита ти не ми веруваш хехе,ај ако сакаш уште погодувај!
--- надополнето ---
Ја раздвижив темава,каде одам све раздвижувам ретки се како мене!
Не е прва ни последна верувај,иначе не се правам паметен само ја кажувам вистината и реалноста!Те цитира згодна и убава девојка ти уште и паметен се праиш...ех како не бев ја на твое место...
ту ту ту умре циганката што те фалеше....Не е прва ни последна верувај,иначе не се правам паметен само ја кажувам вистината и реалноста!
Жените го посакуваат.
Ниедна не ја остава рамнодушна.
200+ жени чекаат на ред за брак.
Со чичкото на сликата.
Наравоучение?
Не...ЛОБОТОМИЈА на женскиот мозок
Чичкото на сликата доби преку 200 брачни понуди од жени од разни земји.Чичкото на сликата ја силува ќерка си... што побогу да научам од него ?
Не...
Чичкото не е ни богат ни млад ни убав.
Не е ни нормален.
Но некако ете...умее со жени.
Треба да учиме од чичкото на сликата...
Слушај паталец а не гаталец !!!
:pos2::pos2:
Можиме да се сложиме или не,но едно е факт.Неможам да не се сложам, со чичкото на видеото...да се отвара по потреба само ...
Па да де за нив е прашањево,што сакаат жените(можат они да си кажат)? Нејќам со мое мислење да навредам некоја женска особа затоа подобро е да не кажувам јавни мислења!
Па и они ке си кажат шо сакаат ама испаѓа дека они тука едно кажваат друго приметуваат у пракса n/cМојата убавина(слика) не се купува со пари хех,не ме сфаќај погрешно али женските многу добро знам што бараат!
од кај знаеш можда не си го приметила ... :wink:Нема таков на форум каков што барам
Кхм..Нема таков на форум каков што барам