Бакнеж при прво запознавање или потоа?

• Креатор на темата Креатор на темата bojan81
  • Време на започнување Време на започнување
Епа сеа ако одам само за мување при прво запознавање, ако одам по нешто повеќе, тогаш на крајот на прва средба 100% бакнеж.

Секс на почеток на врска, бакнеж при прво запознавање.....-.- Што е битно кога, важно е двајцата да сакаат и да им е убаво!

Не е битно сеа, одма или малце попосле..
Бакнеж кога ќе дојде тој посебен момент за бакнеж.. :back:

Сепак сметам дека е подобро бакнеж подоцна( после некоја недела, па и месец)..
Тогаш ќе бидеш посигурен во тоа што го сакаш.. а и бакнежот ќе биде посладок кога подолго време го очекуваш..:back:

Me interesira sto mislite dali poljubacot so edna licnost treba da padne odma pri prvoto viduvanje ili potoa. Jas preferiram vednas, a dokolku ne se sluci toa togas gubam zelba za licnosta, i ponatamu komunikacijata so taa licnost e poteska i cesto se slucuva da oladam kon nejze. Dali devojkite imaat osekaj deka se lesni dokolku se smuvaat na prvo viduvanje?
Дефинитивно за! Ако премногу ми се допаѓа, цело време мислам на него и го посакувам, ау! Нема шанси да ми кидне! :icon_bigg Ако не се случи ништо од прво излегување, немам баш ни воља ни трпение да мислам зошто не се случило ништо... Пиши пропало. :smir:

Hммм,еве како јас би постапила и постапувам најчесто:)
При прва средба не преферирам бакнеж:)Незнам зашто ама додека не го запознаам онака како што треба,немам некаква желба:).Плус како што вели смајл во погорниот пост,бакнежот е некако подобар отпосле,кога после толку време си го посакувал и чекал:)
Секако,секогаш има исклучоци,иако се ретки:smir:.

ne sum za baknez na prv sostanok,sakam podobro da go zapoznaam prvo pa posle cunki:pipi:

Нема правила! се зависи од ситуација, место , однесување......не планирам...сакам работите спонтано да се случуваат. Поубаво е чувството!

хммм некад сум мислел различно од денес. Значи како што рече Донот над мене, нема правила. Се` се работи за чувства, хормони, опкружување... Јас би се впуштил ако добијам тежок наплив на нежности (читај ова горе) но многу тешко ме ме мавнува тоа чувство.

Me interesira sto mislite dali poljubacot so edna licnost treba da padne odma pri prvoto viduvanje ili potoa. Jas preferiram vednas, a dokolku ne se sluci toa togas gubam zelba za licnosta, i ponatamu komunikacijata so taa licnost e poteska i cesto se slucuva da oladam kon nejze. Dali devojkite imaat osekaj deka se lesni dokolku se smuvaat na prvo viduvanje?
Не сметам дека треба да има бакнеж на првото видување...Се губи чувството на неизвесност така...

Нема потреба одма да се залапаат, фала богу. Ако се бацат веднаш, може после или да пројде тој наплив на емоции, или цурата може да изгуби интерес, затоа што машкото одма "паднало".
Затоа етапно, лека-полека....

Јас сум за.
Го гледаш типот и тој ти прави муабет, го слушаш ама мајката пола муабет си мислиш ,,леле што би ти правела". Ова ретко, ама се случува.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom