Бакнеж при прво запознавање или потоа?

• Креатор на темата Креатор на темата bojan81
  • Време на започнување Време на започнување
Па мислам дека најбитен за тоа е моментот, е сега тоа лесна- тешка девојка се чисти глупости, сметам дека првиот бакнеж треба да се случи спонтано и што побргу бидејќи се губи интересот

Najjaka finta ako sakas nekoja da baknis e slednava :) :

Si prajte neli muabet i ti i velis : aj se kladime po 100 denari deka ke te baknam BEZ da te dopram so usnite

I ako si se dopagjate megjusebno bi trebalo da prifati

I i se priblizuvas kon nea epten poleka i po nekoj moment strasno ja baknuvas i vikas : VREDESE SEKOJ DENAR...

Ke se zbudali taa :)

Бакнеж при прво запознавање или потоа?

up 4 the first thing , kiss on the first date or whatever .. :pos: hehe шала.. зависи од ситуацијата и карактерот на партнерот ;)

Дефинитивно се согласувам со оние кои рекоа дека се зависи од моментот.

Најубаво е кога се спонатано си доаѓа...самото по себе...

Не е битно дали ќе биде од прва бакнежот или по 5 состаноци.

совршен момент, е тогаш кога самиот се чувствуваш подготвен, и можда малку до моментот.

Nemam nisto protiv baknezot pri prvata sredba...no dosega nikogas ne sum prevzemala prv cekor i mn se imam kaeno zaradi toa kako sto se kaam i sega sto ne prevzemav prv cekor a dobivav znaci na hemija....so dusa cekam moznost za nova sredba da popravam situacija :)
Mislite li deka ako nekoj ne probal so vas nesto pri prvata sredba toa znaci deka nema sansi za nesto vo idnina...mn me stvai vo misla deckovo...moze i toa mu e celta...ako e mn e uspesen vo toa:back:

Nemam nisto protiv baknezot pri prvata sredba...no dosega nikogas ne sum prevzemala prv cekor i mn se imam kaeno zaradi toa kako sto se kaam i sega sto ne prevzemav prv cekor a dobivav znaci na hemija....so dusa cekam moznost za nova sredba da popravam situacija :)
Mislite li deka ako nekoj ne probal so vas nesto pri prvata sredba toa znaci deka nema sansi za nesto vo idnina...mn me stvai vo misla deckovo...moze i toa mu e celta...ako e mn e uspesen vo toa:back:
Ne mora da znaci deka ne planira da ima nisto so tebe vo idnina.Mozi saka da te stav vo iscekuvanje.Mozebi i toj samo ceka da se pogodi vistinskiot moment.

Ja gleam deka kucinjata se lizat, pa sto se oni poarni od nas...treba i nie taka...

Бакнеж на прво запознавање, за мене е премногу рано.
Колку и да ми се допаѓа, прво сакам да го запознам дечкото подобро, нејќам да се залетувам.

Се зависи до моментот. Ако почувстуваш дека треба go for it.:smir:
Лоша скала за оценување на девојките дали се лесни или не врз основа на бакнеж од прва или не.

Јас што знам, не би можел да ја пољубам од прва, можеби ке немам муда, да го сторам тоа, подобро би ја запознал, па на 2-3 состанок би го сторил тоа,
ма што знам, некад ако почустувам и од прва ке го сторам тоа, ако премногу се усогласиме со персоната девојката :)
Се е до моментот, а моментите многу зборуваат:pipi:

Не ми е битно дали е прв или 10ти состанок. Ако се погоди особата, и моментот, ехееееееее.

По дифолт french kiss уште на првиот состанок.
Е што? Зошто сме заедно? Вицеви да си кажуваме? Се знае бе!

Ma i butam jazik od prva, samo da ne mi se trgne pa izgubam ramnoteza, pa padnam dole so jazikot nadvor, a prethodnno nekoj pluknal nesto zeleno

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom