Бакнеж при прво запознавање или потоа?

• Креатор на темата Креатор на темата bojan81
  • Време на започнување Време на започнување
Се зависи од атмосферата, местото, личноста нормално. Доколку сте искочени на само во некој кафич или слично мислам дека и потешко е првата вечер, а и поинтересно да се почека. Доколку сте на некоја журка или слично тогаш мислам дека неизбежен е бакнежот.

Бакнеж при прво запознавање некако не иде.Може да се случи да, но сепак веднаш асоцира на некои работи како на пример тој сака што побрзо да направи нешто со таа, или пак за џабе може да избрза.Мислам треба неколку видувања за да се запознае личноста што ни се допаднала на прв поглед, затоа што може дури после тие неколку видувања ќе сватиме дека не е таа за нас или нешто сл.А иначе да не се лажеме во некои ситуации и јас сум за бакнеж при прво запознавање, но не секогаш.:):):)

Бакнеж при првото гледање ми се случил еднаш.
Типот не беше од градов и другиот ден си одеше и....:kesa:
Не го практикувам ова многу иако мислам дека сепак нема ништо лошо :wink:
Иначе ако ми се допаѓа некој нема да чекам тој да ми се пушти...Фала богу до сега никој не ми се тргнал.:pipi:

Нема ништо лошо.Често практикувам при прво запознавање да ја „уловам“ на различни начини,и се случува.

Рекордот ми е 5 минути(да не се фалам де).

Сепак зависи многу од личноста дали ке има бакнеж веднаш или после некое време.Повеке практикувам после првата вечер бидејки малку ми е глупо на првата али се е релативно и зависи со која особа си и што мислиш за неа итн итн

Се сложувам со повеке постови мислам најмалце е битно дали ке има бакнеж или ке нема поважно е што и како понатаму :wink:

Нема ништо лошо.Често практикувам при прво запознавање да ја „уловам“ на различни начини,и се случува.

Рекордот ми е 5 минути(да не се фалам де).

Да не се фалам, ама и за пократко...

Зашто да не? Иако мислам дека е поинтересно ако малку се одолговлечува. Задоволството е поголемо!

Може некој краток, колку да ја поттикне љубопитноста, разгори желбата кај девојката. Не повеќе. Повеќе другпат.:smir:

По дифолт french kiss уште на првиот состанок.
Е што? Зошто сме заедно? Вицеви да си кажуваме? Се знае бе!

:pos2::pos2:

Може некој краток, колку да ја поттикне љубопитноста, разгори желбата кај девојката. Не повеќе. Повеќе другпат.:smir:

Мај поинт егзактли!

Значи за вакво нешто да се случи: првин личноста треба да ни се свиѓа се подразбира тоа, потоа атмосферата, музика, клуб опкружување и слично, плус и ако двајцата се загреани со алкохол у крви и ќе има: на поду постељина ... :pos2:
Сепак како што рекоа речиси сите членови, лошо во тоа нема, we are all just having fun! :helou:

Tesko deka ke odolgovlekuvas ako tipot te privlekuva.More da mi e sega toj sto si go sakam nema da cekam maslinka...mmmmmmmmm.........Plus koga devojkata odolgovlekuva znaci ne e bas sigurna ili pa ne e voopsto i saka samo da go matka tipot za da bide nejziniot krug na obozavateli pogolem a nejzinoto ego nahraneto.

Интересно...може зашто не онака за добра ноќ...немора да се заборавиш иако и тоа не е лошо,ама ќе имаш понатаму моменти и за тоа...јас сум за :vozbud:

Абе интересно е да е на прва вечер :) Ко прво тогаш сте најслободни, а ако влечете и влечете шо поише може да станете добри другари и да не ви се сака после! НЕ ВЛЕЧЕТЕ! БИДЕТЕ БРЗИ И ДИРЕКНИ! МОЈ СОВЕТ Е ТОА ОД ЛИЧНО ИСКУСТВО! НЕМОЈТЕ ДА СЕ ЗАЕБЕТЕ! :)

Абе интересно е да е на прва вечер :) Ко прво тогаш сте најслободни, а ако влечете и влечете шо поише може да станете добри другари и да не ви се сака после! НЕ ВЛЕЧЕТЕ! БИДЕТЕ БРЗИ И ДИРЕКНИ! МОЈ СОВЕТ Е ТОА ОД ЛИЧНО ИСКУСТВО! НЕМОЈТЕ ДА СЕ ЗАЕБЕТЕ! :)
имаш право ја чекав и се заебав :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom