MaRyJaNe-poison и
mari4eto, не мислев за стилот на облекување (кој како што и сама рече
MaRyJaNe-poison, треба да е до одредена граница), јас зборам за тие сликите погоре, бидејќи што и да кажеш, не можеш да ме убедиш дека тоа се нормални луѓе (ако мислите на сликите погоре). А ако мислите само на стил на облекување и фризура, тогаш ок, не се бунам, секој има право на свој стил, точно е. Ни нив не ги критикувам, мислам, нивно право, мене не ми е гајле како се облекуваат тие, само кажав свое мислење. Не ми се ни деца, ни браќа, ни било какви роднини за да ме засега тоа. Впрочем, јас не можам никому да кажам како да се облекува, само искоментирав, не знам зошто ти пречеше толку мојот коментар?
Емо стилот како стил, си е само стил, но луѓето кои се носат по тој "стил" (без навреда никому), обично не се ни психички во добра состојба (благо кажано). :wink:
Значи повторно ќе кажам, немав намера никого да навредам, а поради мене
mari4eto нема потреба никој да се плаши да се облекува онака како што сака. :wink: Јас не сум ни Бог, ни сум им мајка, ниту убивам луѓе што се носат така. :wink: Јас само дадов невин коментар кој за жал беше лошо сфатен од страната на
mari4eto и
MaRyJaNe-poison, но јас не мислев ништо лошо, само дадов коментар поради и што сме на форумов - да коментираме.
Се надевам дека со постов ви објаснив дека не мислев ништо лошо, поздрав.