ЕМО стил!

• Креатор на темата Креатор на темата ^182^
  • Време на започнување Време на започнување
еве ви емо бе:):):):)

wbx894.jpg

Претеруваш. ..

898906706_small.jpg
.

Пример давам за косата... мислам тој има и шминка :@. .. има добри флизури. .. твојата слика е претеризам.. овие се такви за форосесии некои си. ..

Ми се допаѓа ептен ЕМО стилот ..ми удира филм некоаш да се облечам у тој стил , а сеа си ја пуштам и шишката.:)
Најискрено , повеќе би рекла дека сум Емо карактерно ..ама тоа не е за у Мода и убавина.:)

Ја пуштам емо шишка, ја пеглам ама нејќам да се облакам така...

Едно глупо прашање, уствари, шо е тоа Емо?:kesa:

Ако прашуваш за името, скратено од EMOtional :) A иначе емовци се луѓе кои се премногу емотивни и слушаат таква музика и се облакаат у тој стил (е сеа стилот кој е ме мрзи да опишувам :))....
Бек он топик, ми се свиѓа стилот, мислам дека повеќе заради тоа што е нешто поново па така интересно ми е :)

znaci da se razbereme ne si emo ako si pustil siiska;)

eve znaci deckovo mn go bendisuvam :):)

2q0r9yu.jpg

2dch21l.jpg

mi se svigja stilot, taka se nosam iam shishka i neam los komentar za stilot ali drugo e koga se raboti za psihata na "emovcite" toa ich ne mi se svigja :) taka da se nerviram koga drugite me smetaat za emo :)

mi se svigja stilot, taka se nosam iam shishka i neam los komentar za stilot ali drugo e koga se raboti za psihata na "emovcite" toa ich ne mi se svigja :) taka da se nerviram koga drugite me smetaat za emo :)
Фејкер!

ај сфакам во душа да си носиш идеологија или некое движење, ама глупо е само така да се облакаш за да се правиш ѕвер пред другарите и да ќаруваш типки.

ноу хард филингс Аце___ :)

abe mi se dopaga emo stilot zs e originalen ama se nerviram koa nekoj se prai deka e emo a ne e samo ako taka se oblakas i imas siska ne znaci deka si emo a ina4e odnesuvanjeto ne mi se dopaga i4 aj da ne zabeguvam sepak temava e moda

abe mi se dopaga emo stilot zs e originalen ama se nerviram koa nekoj se prai deka e emo a ne e samo ako taka se oblakas i imas siska ne znaci deka si emo a ina4e odnesuvanjeto ne mi se dopaga i4 aj da ne zabeguvam sepak temava e moda

ДА! треба и вени да сечат, да имаат подочњаци, да носат ракави за раце за да не им се гледаат лузните од вените, да имаат пирс на уста, нос и по можност повеќе од два на едно уво! :) а не само шишка и широки пантално!!!

i must be emoo!:pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom