ЕМО стил!

• Креатор на темата Креатор на темата ^182^
  • Време на започнување Време на започнување
Фајнли. ..
@ Burn ... мислиш ко рапот ?
Не не мислам како рапот.
Емото е ништо повеќе отколку некоја си некреативна реинкарнација на глем металот од 80-те(зборуваме за стилот нели).

EMO is a way of life man.

Па ми се причини спомна лајфстајл. ..

Не не мислам како рапот.
Емото е ништо повеќе отколку некоја си некреативна реинкарнација на глем металот од 80-те(зборуваме за стилот нели).

егзакли. .. правите емовци ама баш ич не ми се свигат.. оние вистинските кои се и се нарекуваат емовци. .. а оние фејкери со кул фризури.. и (ретко) некој добро облечени.. повеке ми се свигат. ..

незнам кој колку ме сфати. ..

Фејкер!

ај сфакам во душа да си носиш идеологија или некое движење, ама глупо е само така да се облакаш за да се правиш ѕвер пред другарите и да ќаруваш типки.

ноу хард филингс Аце___ :)

brat ko prvo ich ne se navrediv, ko vtoro postojat emo i scene kids(onie fejkerite sho ti gi vikas) i veruj ja licno bi se smestil u vtorite!. taka da ne se sekiraj nema navredliva sodrzina tvojot post:) a toa sto vikas se oblakas za zenski se praes dzver toa nema veza ednostavno se nosam taka zash mi se svigja stilot koj pojke me potsekja na misfits nego na nekoj emo [gay] band .... taka da kje si go teram stilot i ponataka ... a veruj toa sto velis za ideologija i za emo u dusha site ja imaat taa ideologija vo niv i site se EMO........ ali site se naviknati da im jadat g***a na tie shto se nosat u emo stil deka se gayovi emocionalni retardi i sl ...

NE ZABEGUJTE OD TEMAVA lol :pos2::pos2::pos2:

Епа вака , немам потреба да ги читам постовите а да кажам дека емо не е стил ..
Емо е постмодерен начин на искажување на својата "Емоционалност" со сечење по рацете и слушање депресивна музика.
Стилот на облекување и изгледот на косата се преземени од панкот и ХЦ стилови , како и од Манга цртачите..
Според мое мислење овој стил е само начин на привлекување на внимание ...

П.С : Ова е мое мислење , Ноу хард филингс фор аниван , луѓе сме си се разбираме =]

Дали во ЕМО-стил спаѓа и купување техника само од ЕМО-Охрид?

Онтопик: Како што кажа блинд глупаво е да си ја искажуваш емоционалноста со сечење вени и слушање депресивна музика.
И да штетни се за економијата

neаm nisto protiv emo people ne mi smetааt stilot im e ok no me nervirа koа ke vidаm smilzlа dа se oblece tаkа se prаi nesto sto ne e i nemа pojmа sto e emo

Во право си! Ни мене не ми сметаат, а да ви кажам право малку и ми се допаѓа начинот на кој се облекуваат. Шо знам така интересно мие со тие маички со риги или како се викаат...

еве ви емо бе:):):):)

wbx894.jpg

a ustvari ova ne mozes da go prepoznaes dali e mladic ili devojka...tuka vsushost i nema razlika pomedju emo girl i emo boy...
eve eden primer zosto ne mi se svidja emo stilot dodeka emo music sum slushal i uste ke slusam...

кај нас нема правилни емовци тоа е факт, а сеа што почнува секој втор копиљак да се обблака така и да ми тера некој фазон е само една од многуте работи западот што ни ги донесе тука...lets live the european and american dream

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom