Conquer Online MMORPG

• Креатор на темата Креатор на темата BliND
  • Време на започнување Време на започнување
Абе ја си искачав и такви ствари се, не бев до толку забеган. Али друго е кога од школо например си доаѓаш и у памет ти е што побрзо да дојдеш дома да фатиш некој процент :D Онака, цело време се напињаш за играта...Јас играв по 7 саати дневно... Баталив и гитара и све, не вежбав доволно, после се чудев како некој толку се усовршил, а јас останав на исто ниво :) И го баталив Којкурот ( Conquer ) :pos:
абе ти Бумеранг па дали си ти нормален бе ! ти со твојата гитара нема никаде да стигнеш бе.. како може да се вика КОНКУЕР (conquer) ти да ја кажеш КАЈ КУР БЕ пичку материн све!! a второ на играта сум 131 и сум звер . кос. ..ај изгуби се:@:@:@

абе ти Бумеранг па дали си ти нормален бе ! ти со твојата гитара нема никаде да стигнеш бе.. како може да се вика КОНКУЕР (conquer) ти да ја кажеш КАЈ КУР БЕ пичку материн све!! a второ на играта сум 131 и сум звер . кос. ..ај изгуби се:@:@:@

Лол, ја да стаам dance покрај тебе умираш, така да stfu.

Uhm .. Го знаеш Mr.GlavatoR ? :). Заеинтересиран да го купиш сосе опрема + муда гратис мејбе ?

Пиши ми ПП, стај ме на мсн, ќе се договориме ;)

Го знам ама шворц сум сеа а и не ми треба друг карактер сега :toe:.
А инаку што глупости имаше? Кажи нешо за него xD. Послееден пат го имам видено додека го играв maci3 и беше 112 со 2 сокет ванд:pos2:.
Ајт сеа еден арчер си направив и за 1 ден го кренав до 103 лвл :pos2:.
Инаку те имам на мсн и мислам дека ме имаш избришано :nesvest:

Иди дркај на 131-ката, и стигни до марс ако сакаш со нејзе :helou:

Го знам ама шворц сум сеа а и не ми треба друг карактер сега :toe:.
А инаку што глупости имаше? Кажи нешо за него xD. Послееден пат го имам видено додека го играв maci3 и беше 112 со 2 сокет ванд:pos2:.
Ајт сеа еден арчер си направив и за 1 ден го кренав до 103 лвл :pos2:.
Инаку те имам на мсн и мислам дека ме имаш избришано :nesvest:

Sup +3 SDG boots.
Sup 2xSDG 125 lvl weps.
Sup +4 SDG armor.
Sup +5 SDG ring
Sup +3 necky.
Sup +4 SDG coro.
2 talismana super.

127 - 127 - 127.

И те неам избришано, нов мсн иам ..

Шиткам во real cash 131 lvl(скоро 132,гол) арчер на Sunshine, a ако има некој заинтересиран и за 2 soc gear(ali bez glupi ponudi) нека пушти пп

Sup +3 SDG boots.
Sup 2xSDG 125 lvl weps.
Sup +4 SDG armor.
Sup +5 SDG ring
Sup +3 necky.
Sup +4 SDG coro.
2 talismana super.

127 - 127 - 127.

И те неам избришано, нов мсн иам ..

Машала машала... :tv:

Инаку сеа си играм арчерче :baeh:

Name: My.Everything
Level: 124 (утре 125 :pos2:)
Class: Archer

Super +4 SDG Earrings LVL 112
Super FREE Necklace LVL 112 (ми снема пари за некле :tapp:)
Super +4 SDG Ring LVL 121
Super +4 2xSDG Bow LVL 120
Super +3 SDG Coat LVL 120
Elite +4 SDG Boots LVL 110
Free NON Upgrated Talismans

Final Potency (Battle Power) - 197

Е това е :toe:

Продавам Archer 130 lvl non rb :

-Elite soc 1 +2 archer cap 117 lvl RDG
-Elite soc 1 +2 neklase 97 lvl SDG
-Super +3 121 lvl ring (free)
-Super 2 soc bow 2xRDG 120 lvl
-Unique coat soc 1 RDG 120 lvl
-Elite +2 boots 90 lvl

Server : Gem World -Turquise

Единствено шо ти вреде е неклсот.Другото го има скоро секој арчер 120 лвл па нагоре.

Имам и
Archer 130 lvl non rb
130lvl 2xSDG +4 bow
и free items со ring super +3
за 2 500 - 3 000 денари

Water - Warrior - Trojan
110 - 130 - 130
без опрема (само free items )
2500 - 3000 денари

и 20 dbs 150 денари each

Другиов Archer со опрема го давам околу 4 000 денари

На него има Super +4 4000 progress Fun i Elite +4 Tower

може да ми кажете како побрзо да фатам левел.еве сега сум 40 и не можам да фатам поголем.човечето ми е warrior :salut:

Нов сум на темава денес ја прочитав цела и се пукнав од смеење. Иначе бумеранг е но лафер!!!!! Пак се врати и на tro-arc му фати 130!!! Ја му праам друштво на Tirquise!!! За 4 месеци игра напраив некој char два.

tro 119( у недела 120 после GW quest)
arc 112( у недела 113 и до крај на празнициве 115)

Нов сум на темава денес ја прочитав цела и се пукнав од смеење. Иначе бумеранг е но лафер!!!!! Пак се врати и на tro-arc му фати 130!!! Ја му праам друштво на Tirquise!!! За 4 месеци игра напраив некој char два.

tro 119( у недела 120 после GW quest)
arc 112( у недела 113 и до крај на празнициве 115)

Немој само да сум но лифер... Си знам као да лвл-рам брзо љуки пуши к*р :helou: За 2 месеца 70-130 и тоа онака чил аут без напињање :)

Бочо пеер извини не си но лифер!!! Ок е сеа? :kesa:И како нема да знаеш да lvliras коа се имаш пациентишано 2 години!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom