Conquer Online MMORPG

• Креатор на темата Креатор на темата BliND
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде се вратив и ја во гејмплеј!

Server: Nature > Sunshine
Nick: HalF~DeviL
Clas: Warrior - Warrior
LVL: 120 - ??? (сега е 125, а за риборн ќе видам)

Овоа новово скокање ти е срање у боја, талисманите се супер, нинџите ѕверлиња... леле таа нинџана типси ама е јака се и е*ам. За 1 недела направи 2 реборна на 130 лвл и е фул 2 сокет....... ама затоа маин и е shades :pos2:.

ЕДИТ: КУПУВАМ DB'z!!! Цена по договор

Ајде се вратив и ја во гејмплеј!

Server: Nature > Sunshine
Nick: HalF~DeviL
Clas: Warrior - Warrior
LVL: 120 - ??? (сега е 125, а за риборн ќе видам)

Овоа новово скокање ти е срање у боја, талисманите се супер, нинџите ѕверлиња... леле таа нинџана типси ама е јака се и е*ам. За 1 недела направи 2 реборна на 130 лвл и е фул 2 сокет....... ама затоа маин и е shades :pos2:.

ЕДИТ: КУПУВАМ DB'z!!! Цена по договор

Uhm .. Го знаеш Mr.GlavatoR ? :). Заеинтересиран да го купиш сосе опрема + муда гратис мејбе ?

Пиши ми ПП, стај ме на мсн, ќе се договориме ;)

Добро е за играва што е free иначе сите WoW ке играа:vozbud:

Ако не си знаел има и приватни сервери...:wink:

Приватните сервери, не се споредуваат со смислата и убавината на играта со платен акаунт.

Подобро би играл Conquer, одколку да ја играм WoW на приватни сервери каде што, се губи целата поента..

Подобро би играл Conquer, одколку да ја играм WoW на приватни сервери каде што, се губи целата поента..

Се согласувам дека не истото на платен акаунт...Само реков дека според мене WoW е подобра и може да се игра без да плаќаш...:)

Се согласувам дека не истото на платен акаунт...Само реков дека според мене WoW е подобра и може да се игра без да плаќаш...:)

Да, може да се игра на сервер кој секој момент може да го изгасат. Веќе почнаа да ги гасат приватните сервери, само прашање на време е кога ќе ги изгасат сите.

Да, може да се игра на сервер кој секој момент може да го изгасат. Веќе почнаа да ги гасат приватните сервери, само прашање на време е кога ќе ги изгасат сите.

Серверите ги гасат ради тужбите од Blizzard...

Шиткам карактери во Real Cash. Имам:

2x water-water( едниот е 110-15, другиот 110-70)
water-trojan (110 - 15)
water-archer(110-89)

Сите карактери се со Full Info, на Gem World - Turquise, кој сака нека пише ПП или нека ме Add-не на Мсн да се договориме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom