Conquer Online MMORPG

• Креатор на темата Креатор на темата BliND
  • Време на започнување Време на започнување
tonyslayer друже ти нуб си така да немаш право да збориш :). пиш некад на Mr.GlavatoR па ќе видиш со кој си имаш работа .. :)

Енивеј, играва е ок, коа немаш шо да праиш добра занимација е ..Sunshine ftw btw. :)

Играва ја играв едно 7 месеци, и тогаш буквално важи следново: I Don't have a life. Значи си го упропастуваш животот 100 процентно, ја баталив и сеа е супер :) Моментално брат ми игра нешто Нинџа, али нема шанса да почнам пак. Conquer е минато за мене :)

фул елитен фулл фри ајтеми....тапа си пер...
Супер 2 сок сдг/сдг +5 стрела супер 1 сок +5 сдг
елите 1 сок сдг +4 ланче супер 1 сок -3 +3 обецки елитни 1 сок +3 чизми и тапа а?Карактерот го продадив 300 евра.

Многу лош совет си му дал... не зборам за иди у брд и левелирај со арчер делот... зборам за собери 400К и накити се јуник... кај ке најдеш толку евтино бе? Боље нека седи со обични ајтеми дур не собере дирекно за супер и елит... ботски е да се праиш фул јуник, па фул елит па фул супер па фул супер 2 сокет.. праи се фул елит па дирекно фул 2 сокет супер :)
Да ама прво треба да крене 110 лвл за да ги купе поевтино.За мал лвл итеми односно до 70 за чизми ланче ринг и оружје до 47 лвл елитниот армор одат скапо.Односно по 3 мил за елитни оружја (ванда,полиакс,стрела,катана новите за нинџи,клуб,сворд и блејд) од 1-40.40-60 1.5 мил горенаведините без + и сокет.И од 60-70 по 800к.Арморите од први до 47 одат од 1мил за 1 лвл до 600к за 47.Ланче елитно до 112 лвл нека сонува освен ако не собере 5 милијони на нубски лвл каде го кинат од прва.Ринг елитен до 100 лвл тешко.Така да првен нека му зимат малку сила тиа у бирд а он нека биде уникатни итеми а после нека купуе појаки.За супер фул 2 сок или 1 сок тешко со пари работа.Само со арчер 130 лвл и стрела за 130 лвл супер 2 сок сдг/сдг +4 уник 1 сок армор сдг и супер +3 ринг.

Супер 2 сок сдг/сдг +5 стрела супер 1 сок +5 сдг
елите 1 сок сдг +4 ланче супер 1 сок -3 +3 обецки елитни 1 сок +3 чизми и тапа а?Карактерот го продадив 300 евра.
тапак, ај види што сум цитирал....ти рече фул елит си на нинџата бе извеан...сеа стрели ми вадиш...и ми забегуваш со тоа конкуер дијалектот...сдг/ндг/сдф...кажи Super Dragon Gem 15% att dmg

тапак, ај види што сум цитирал....ти рече фул елит си на нинџата бе извеан...сеа стрели ми вадиш...и ми забегуваш со тоа конкуер дијалектот...сдг/ндг/сдф...кажи Super Dragon Gem 15% att dmg
Види ли дека на пп ти пишав дека арчер продадив 300 евра?Епа тој е тој.И како може нинџа да носе стрела?

RadzoR na etenirty e moj, se otkazav pred 2 godini.
126-129 war-war full soc 2socs
Tret najdobar fber na server oficalno.

Играва ја играв едно 7 месеци, и тогаш буквално важи следново: I Don't have a life. Значи си го упропастуваш животот 100 процентно, ја баталив и сеа е супер :) Моментално брат ми игра нешто Нинџа, али нема шанса да почнам пак. Conquer е минато за мене :)

Tvoj problem sho si no lifer... ja ja igrav 2 godini pa se si e ok, igrav 4 saati dnevno u prosek..osven petok..koa igram, idam u grad, si soagjam u 2 za na gw do 6 :) i spijam do 3 popladne..

Tvoj problem sho si no lifer... ja ja igrav 2 godini pa se si e ok, igrav 4 saati dnevno u prosek..osven petok..koa igram, idam u grad, si soagjam u 2 za na gw do 6 :) i spijam do 3 popladne..

Абе ја си искачав и такви ствари се, не бев до толку забеган. Али друго е кога од школо например си доаѓаш и у памет ти е што побрзо да дојдеш дома да фатиш некој процент :D Онака, цело време се напињаш за играта...Јас играв по 7 саати дневно... Баталив и гитара и све, не вежбав доволно, после се чудев како некој толку се усовршил, а јас останав на исто ниво :) И го баталив Којкурот ( Conquer ) :pos:

Абе ја си искачав и такви ствари се, не бев до толку забеган. Али друго е кога од школо например си доаѓаш и у памет ти е што побрзо да дојдеш дома да фатиш некој процент :D Онака, цело време се напињаш за играта...Јас играв по 7 саати дневно... Баталив и гитара и све, не вежбав доволно, после се чудев како некој толку се усовршил, а јас останав на исто ниво :) И го баталив Којкурот ( Conquer ) :pos:

Ubao si naprail, igrata e SHIT sea.
CO 2 sux.
Da napraat TQ nekolku serveri od CO 1.0 dusha davam pak da ja igram, najbolje pvp ftp igrica beshe!
Ja delitnav CO 2.0 ushe pred 2 godini, ali ushe si go koristam forumot, najbolji forum e:) Skoro site se otkazani, veterani sho igrale po 4-5 godini, pagjaat LOM muabeti :)

Абе ново рипање имаат само нинџите :) Не сите... али пак еве се неам стаено недела дена на конкуер :) Си седат на офлајн ТГ уште имаат хевн блесинг :) Мада 15 саати одамна се пројдени ама ме мрзи да се стаам па :)

Абе ново рипање имаат само нинџите :) Не сите... али пак еве се неам стаено недела дена на конкуер :) Си седат на офлајн ТГ уште имаат хевн блесинг :) Мада 15 саати одамна се пројдени ама ме мрзи да се стаам па :)
сите имаат ново скокање...сите скокаме како Large Female карактер, само побрзо...
И јас ум.Ја играм играва 2 години.Сега е се одлично за 4 дена нинџа нов карактер го накитив скоро фул елитен без сокет ми фалат уш ланче и 1 елитно орузје ама тоа наскоро ќе биде.
ја не измислив...
иначе ве зае*ав, не ви го даам карактерот, брат ми се нафати да игра :) ако се откаже ке ви пишам...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom