Девојка ми/дечко ми сака тројка

• Креатор на темата Креатор на темата Димитар
  • Време на започнување Време на започнување

Девојка ми/дечко ми сака тројка

• Машко сум и сум за тројка со девојка ми и уште еден дечко.

Гласови: 54 10,5%
  • Машко сум и сум за тројка со девојка ми и уште една девојка.

Гласови: 265 51,7%
  • Женско сум и сум за тројка со дечко ми и со уште еден дечко.

Гласови: 26 5,1%
  • Женско сум и сум за тројка со дечко ми и со уште една девојка.

Гласови: 37 7,2%
  • Машко сум и сум против.

Гласови: 82 16,0%
  • Женско сум и сум против.

Гласови: 49 9,6%

• Вкупно гласачи
    513
Deep Throat ? Debbie does Dallas ? The postman always cums twice ? Ass Wars ?
Изгледа мисли еден филм имаше со Меколи Калкин скоро го даваа на некоја телевизија...

Изгледа мисли еден филм имаше со Меколи Калкин скоро го даваа на некоја телевизија...

Знам , го имам гледано , на онаа Cinema ли беше како ја викаа , со хрватски титлови

Ama i toj negovata. :pos: Interesno e i toa pogotovo ako parovite se razlicni godini. :vozbud:

--- надополнето: 24 јули 2012 во 20:15 ---
ima i kombinacija kade sto ti mozes da upadnes so bracen par :)

so znaes kolku nastrani se :pos: so fetisi imaat
--- надополнето: 24 јули 2012 во 20:34 ---
Јас на друг филм мислев, ама ај можеби и ќе го погледам и тој...

dobar e bas poucen a ce vidis zosto

Е кажи де шо е поентата, кој ќе гледа филмови сега :)

ce imaat nekolku sredbi parovite, interesno e sto na pocetok ce se kolebaat ali ce bidne rabotata
problemot e sto koga ce sakaat da prekinat ce nastanat problemi ce im gi kidnapiraat decata.
sepak ako imas vreme pogledaj go dobar film e
kolku edna odluka moze da vlijaae na zivotot.

Ако ми донесе некоја девојка можит.

Ме интересира како е возможно 10% од гласачите да се машки пол и да не сакаат тројка? Дали и малолетна публика гласала ? :popce:

Ме интересира како е возможно 10% од гласачите да се машки пол и да не сакаат тројка? Дали и малолетна публика гласала ? :popce:
Под тројка се подразбира и дечко-девојка-момак, не само дечко-девојка-девојка!

Под тројка се подразбира и дечко-девојка-момак, не само дечко-девојка-девојка!
Ти благодарам што ме просветли дека постои како комбинација и MMF :bravobe:. Никогаш видел, никогаш слушнал :) Те молам ако имаш некој полнолетен до тебе, замоли го да ти ја објасни анкетата ;)[DOUBLEPOST=1487423481][/DOUBLEPOST]Ахам, мистеријата е решена. Одговорот сам се јави, 10,9% од машката публика не била на тој час, кога се предавало за анкета:)

Последно уредено:
Ти благодарам што ме просветли дека постои како комбинација и MMF :bravobe:. Никогаш видел, никогаш слушнал :) Те молам ако имаш некој полнолетен до тебе, замоли го да ти ја објасни анкетата ;)[DOUBLEPOST=1487423481][/DOUBLEPOST]Ахам, мистеријата е решена. Одговорот сам се јави, 10,9% од машката публика не била на тој час, кога се предавало за анкета:)
Незнам што ти е чудно што 10% од машката популација не сака 3-ка:toe:, 90% е огромен процент![DOUBLEPOST=1487429704][/DOUBLEPOST]Патем и анкетата е доста глупао направена (сега детално ја разгледав:D)
требало да има да гласаш повеќе опции(2-3), пример сите со машко, вака само 10% од целата форумска популација (и женски и машки и гејови) кликнале на сакам 3-ка (првата категорија).

ЛОША Е АНКЕТАТА

САКАМЕ НОВА АНКЕТА СО ПОВЕЌЕ ОПЦИИ ЗА ГЛАСАЊЕ!

Последно уредено:
Незнам што ти е чудно што 10% од машката популација не сака 3-ка:toe:, 90% е огромен процент![DOUBLEPOST=1487429704][/DOUBLEPOST]Патем и анкетата е доста глупао направена (сега детално ја разгледав:D)
требало да има да гласаш повеќе опции(2-3), пример сите со машко, вака само 10% од целата форумска популација (и женски и машки и гејови) кликнале на сакам 3-ка (првата категорија).

ЛОША Е АНКЕТАТА

САКАМЕ НОВА АНКЕТА СО ПОВЕЌЕ ОПЦИИ ЗА ГЛАСАЊЕ!

Анкетата е супер поставена, се е супер прецизирано. Да ти помгнам, 10.9% од машката популација не сака тројка во ниедна комбинација. Во оваа група не е вклучен понежниот пол.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom