LaChupacabraLoca
jedi master
imase eden film bas na taja tema ako go najdam linkot ce ti go pratam
![]()
Deep Throat ? Debbie does Dallas ? The postman always cums twice ? Ass Wars ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
imase eden film bas na taja tema ako go najdam linkot ce ti go pratam
![]()
Изгледа мисли еден филм имаше со Меколи Калкин скоро го даваа на некоја телевизија...Deep Throat ? Debbie does Dallas ? The postman always cums twice ? Ass Wars ?
Изгледа мисли еден филм имаше со Меколи Калкин скоро го даваа на некоја телевизија...
Изгледа мисли еден филм имаше со Меколи Калкин скоро го даваа на некоја телевизија...
Јас на друг филм мислев, ама ај можеби и ќе го погледам и тој...bas kako sto baras so parovi
http://en.wikipedia.org/wiki/Zebra_Lounge
samo bas ne e so srejken kraj a ce vidis zosto![]()
Ama i toj negovata.Interesno e i toa pogotovo ako parovite se razlicni godini.
--- надополнето: 24 јули 2012 во 20:15 ---
ima i kombinacija kade sto ti mozes da upadnes so bracen par![]()
Јас на друг филм мислев, ама ај можеби и ќе го погледам и тој...
Е кажи де шо е поентата, кој ќе гледа филмови сега![]()
Под тројка се подразбира и дечко-девојка-момак, не само дечко-девојка-девојка!Ме интересира како е возможно 10% од гласачите да се машки пол и да не сакаат тројка? Дали и малолетна публика гласала ?![]()
Ти благодарам што ме просветли дека постои како комбинација и MMFПод тројка се подразбира и дечко-девојка-момак, не само дечко-девојка-девојка!
Незнам што ти е чудно што 10% од машката популација не сака 3-каТи благодарам што ме просветли дека постои како комбинација и MMF. Никогаш видел, никогаш слушнал
Те молам ако имаш некој полнолетен до тебе, замоли го да ти ја објасни анкетата
[DOUBLEPOST=1487423481][/DOUBLEPOST]Ахам, мистеријата е решена. Одговорот сам се јави, 10,9% од машката публика не била на тој час, кога се предавало за анкета
![]()
Незнам што ти е чудно што 10% од машката популација не сака 3-ка, 90% е огромен процент![DOUBLEPOST=1487429704][/DOUBLEPOST]Патем и анкетата е доста глупао направена (сега детално ја разгледав
)
требало да има да гласаш повеќе опции(2-3), пример сите со машко, вака само 10% од целата форумска популација (и женски и машки и гејови) кликнале на сакам 3-ка (првата категорија).
ЛОША Е АНКЕТАТА
САКАМЕ НОВА АНКЕТА СО ПОВЕЌЕ ОПЦИИ ЗА ГЛАСАЊЕ!