Девојка ми/дечко ми сака тројка

• Креатор на темата Креатор на темата Димитар
  • Време на започнување Време на започнување

Девојка ми/дечко ми сака тројка

• Машко сум и сум за тројка со девојка ми и уште еден дечко.

Гласови: 54 10,5%
  • Машко сум и сум за тројка со девојка ми и уште една девојка.

Гласови: 265 51,7%
  • Женско сум и сум за тројка со дечко ми и со уште еден дечко.

Гласови: 26 5,1%
  • Женско сум и сум за тројка со дечко ми и со уште една девојка.

Гласови: 37 7,2%
  • Машко сум и сум против.

Гласови: 82 16,0%
  • Женско сум и сум против.

Гласови: 49 9,6%

• Вкупно гласачи
    513
нема ништо лошо од тројка во која спаѓа машкото и уште 2 фуфици со тебе во кревет...
само дали капацитетот го има машкото за двете хмм

Ме убија примериве.
Ако двајца партнери не се на исто ниво со искуството, не мислиш дека е посимпатично да учат еден од друг? Башка нелогично е ... ако е за учење работава, зошто да го учи трета, кога може таа што ја има?

А па тоа со двајца во брак ... особено во третите 10 години ... тогаш партнерите ваљда би имале и внуци да? Во тој случај, наместо да се занимаваат со нив и да ги учат на убави работи, ќе ги бркаат од дома за да им дојде некој друг во спална, со кој ќе го освежат сексуалниот живот? :nesvest: :nesvest: :nesvest: А и да е здосаден, што ќе им освежи една вечер со трета личност? Ако веќе не мислеше на редовно гледање со третиот/ата ...

И шо, постарите луѓе кои се во брак не треба да имаат сексуален живот? Според мене, тогаш е вистинското време да се доисполнат ама баш сите фантазии на партнерите, зошто после толку години заедно, ги поврзуваат многу повеќе работи од иницијалната сексуална привлечност и заљубеност. Дотогаш меѓу партнерите би била изградена блискоста и довербата, взаемното разбирање, комуникација за проблемите, со што се намалуваат шансите да дојде до недоразбирање и некој да биде повреден.

И да ... женско сум и сум против секаква тројка. Јас никогаш не би предложила таква глупост, а доколку партнерот ми го предложи тоа, во истиот момент ќе ја раскинам таа вреска, па нека се освежува со други двајсе. Кој глуп изговор бе ... освежување ...:nesvest:

Јас сум природно премногу љубопитна личност, и ако нешто ме закопка и заинтересира, морам да го напраам, или ќе цркнам. Е сеа, пошто сум нашла партнер со кој би сакала да го проведам остатокот од животот, сакам својата љубопитност да ја задоволувам со него (кога е тоа можно) или во негово присуство, и во секој случај со негово знаење, а не позади грб. И секако, репроцитет. Јас мислам дека ова е фер.

Различни карактери сме, па кога веќе ти мислиш дека би можела да добиеш таква идеја еден ден, сметам дека си во право ако го направиш тоа токму на тој начин. Сосем трето е што лично мене не ми се свиѓа самиот чин ... искреноста секогаш е над се` друго.

Nikad ne bi se slozila na trojka,ednostavno too much e za mene, samiot cin na vodenje ljubov e premnogu intimen i ne bi sakala da go spodelam so nekoja treta osoba.

Како не сум ја видел темава... Машко сум и нејќам тројка. Според мојата филозофија на живот тие работи одат во пар, никако во тројка, четворка и сл.

Covekovata priroda e takva da i potsvesno sekoja osoba onie raboti koi sto i go cinat zivotot ne saka i ne e spremna da gi deli so drugi.
Vo toj kontekst e i moeto iskazuvanje za trojki,cetvorki...swing opsto i razni drugi delovi od coveskata perverzija.
Da...jas gi klasificiram kako sosem normalni site tie zelbi...
ama vo isto vreme sum i napolno uveren deka mozes da gi ispolnis samo so partner(i) kon koi sto ne osekjas ljubov.

by the way...sopstvenoto mozno iskustvo na toj plan...ke si go zadrzam za sebe i bliskite prijateli.:vozbud:
A vie...hehehe...setete se na edna scena od Advokatot na gjavolot...koga se vozat zaedno u lift...i mr devil go prasuva dali ke se kaci na edna pijacka i mu namignuva!
:pos2: Ubavi sonista vi pozeluvam.

Па сега на овие години би пробал најверојатно зашто да не:) Меѓутоа со другарка нејзина и да биде добра инаку не бива работа :pos: а за уште едно машко не сакам. Сепак во брак не би експериментирал со тоа, сепак ако е толку сериозна врската нема потреба за такви излети.

Samo ako im e na site po volja.
Pa strasno e ako si gi potisnuvas zelbite i fantaziite togas ti ostanuvaat mnogu prasalnici u glava.
P.S. Se razbira na maskite im e po volja tretiot clen da e zensko.

zdravo na site ovde na forumov ova mi e prv komentar se nadevam ke ima mnogu od moja strana.............

e sega jas se izjasniv da.....ama eden maz a dve zeni.......... moze nemam problemi so toa.........:helou:

А ако е супер врската, зошто било кој од партнерите би посакал трета личност како зачин на сексуалниот живот? Барем според мојата логика, супер врска=супер секс.

Јас би раскинала ако ми се деси вакво нешто.

Само со овај пост целосно се согласувам. Кој размислува различно, според мене или немал сериозна (супер) врска; или е во некоја врска која ја смета за сериозна, а не е; или пак не знае што значи сериозна врска.

Lele e ova mene mi e edna od najbolnite raboti zimi se da be da go delam de4koto so uste edna kako da ne.Ili sam ili nisto nema da bide,

Оф оф оф. Одма му раскинувам и да не го видам повеќе. Тој на мене тројка.Леееее се изнервирав сега.

машко сум и кога би имал стабилна и добра врска со девојка ми (супер врска, супер секс) не би експериментирал повеке сум за во двојка :)

Ednash razmisluvav za CHETVORKA :):):):)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom