- Член од
- 26 јуни 2007
- Мислења
- 310
- Поени од реакции
- 15
Во која група си? Кажи ми јасно : не те разбрав. :raz:
Во секоја е.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Во која група си? Кажи ми јасно : не те разбрав. :raz:
Во секоја е.
Испаѓа дека сум гласала за со дечко ми и машко(иако може да се проба)јас гласам за дечко ми и девојка.
хах, фино. а си се запрашала тебе да не те отстранат? да, можно е. само од моја гледна точка е поверојатно да бидеш избацена во мфф комбинација. во ммф еееееееептен тешко.Јас сум за,слободно нека предложи.Страв ми е само во чинот да не се осеќа он загрозен и случајно отстранетво било која комбинација.
Патем, ја изменив анкетата : да видиме која “комбинација“ ви одговара најмногу :wink:
Против но не и крај на врската. Водење на сериозен разговор, зошто би сакала тројка кои се причините. Ако сака експериментирање има и други начини не мора да биде тројка солуцијата на с`е.Ситуација како од некој тин филм од Холивуд.
Имаш супер врска, добар секс, мислиш дека ништо не ти фали.. и како гром од ведро небо слушаш од девојката или дечкото:
- Срце, сакам малку да експериментираме, имам една другар/ка, дали би сакал заедно тројцата да си го зачиниме сексуалниот живот?
Ваша реакција?
Крај на врската?
Радосни што ви се исполнува сонот
Во кој случај да, во кој не...
Ја сум испробал кец у двојкаи не е ко на филм ако тоа си мислите. А такоџер во еден подрум во населба карпош 2 една другарка орално ме задоволуваше мене и колегата али тоа не се рачуна како секс:pos2:
А во врска со темата ...паа хмм зависи колку ја сваќам за озбилно девојката и такви некој детаљи.![]()
- Пиле мое...пиле јас не делам ништо со никој.или цело за мене или ич...
евентуално јас ако посакам тројка со уше едно машко,е тогаш дечко ми нема да се сложи,така да на исто сме..
машките некат тројка со уше едно машко,женските некат тројка со уше едно женско...
ами сеа шо прајме????
али за женско....уффффф три прста давам од десна рака....
Има некоја?
Ништо... џабе прстите си ги даде Точкест :nesum:Нема шанса,независно од кој пол е третиот партнер.Тука сум малце себична(добро малце поише)и не сакам да го делам патнерот со никого.
А ако е супер врската, зошто било кој од партнерите би посакал трета личност како зачин на сексуалниот живот? Барем според мојата логика, супер врска=супер секс.
Јас би раскинала ако ми се деси вакво нешто.