Девојка ми/дечко ми сака тројка

• Креатор на темата Креатор на темата Димитар
  • Време на започнување Време на започнување

Девојка ми/дечко ми сака тројка

• Машко сум и сум за тројка со девојка ми и уште еден дечко.

Гласови: 54 10,5%
  • Машко сум и сум за тројка со девојка ми и уште една девојка.

Гласови: 265 51,7%
  • Женско сум и сум за тројка со дечко ми и со уште еден дечко.

Гласови: 26 5,1%
  • Женско сум и сум за тројка со дечко ми и со уште една девојка.

Гласови: 37 7,2%
  • Машко сум и сум против.

Гласови: 82 16,0%
  • Женско сум и сум против.

Гласови: 49 9,6%

• Вкупно гласачи
    513
Хе хе сите машки сакаат со две девојки...штознам можеби компромис би било најидеално...првин две девојки со едно машко,после обратно...не бидете и вие себични :toe: а гледам се плашите од конкуренција а? Па докажете го тоа во креветот...

Јас сум за,слободно нека предложи.Страв ми е само во чинот да не се осеќа он загрозен и случајно отстранет:pos:во било која комбинација.
хах, фино. а си се запрашала тебе да не те отстранат? да, можно е. само од моја гледна точка е поверојатно да бидеш избацена во мфф комбинација. во ммф еееееееептен тешко.
второ, влагаш со дечко/девојка плус у кревет. не за да оцениш и за да избереш меѓу "кандидатите", туку сексот да си го напраиш поинтересен со тој експеримент. затоа, прекинете со тие срања "се плашите од конкуренција". не е конкуренцијата. туку тоа што ќе глеаш голо машко до тебе јеботе. замисли има ммф сичуејшн: девојчево побара дупла пенетрација -) и замисли се клизне едниот и го допре другиот. за тулето. примеров онака, грдо е. бар за стрејт типчиња. доволно е што се голи у ист кревет.
поприфатливо ми е две девојки да се мотаат, гушкаат, бакнуваат, лижат, допираат у кревет со мене. но ако сака девојка ми, ваљда би прифатил, ама пред тоа мора некоја партија мфф -)))

Патем, ја изменив анкетата : да видиме која “комбинација“ ви одговара најмногу :wink:

Е сеа ја нареди :nenene:

Ти фалат:
- Женско сум и сум против
- Женско сум и сум за

Или женските не смеат да бидат против.. или за обете опции?

Уште до таму не сум дојден ама кога ќе дојде тоа двае женски до мене да бидат убо ќе ми дојде:sekss:.

Ја сум испробал кец у двојка :pos: и не е ко на филм ако тоа си мислите. А такоџер во еден подрум во населба карпош 2 една другарка орално ме задоволуваше мене и колегата али тоа не се рачуна како секс:pos2:

А во врска со темата ...паа хмм зависи колку ја сваќам за озбилно девојката и такви некој детаљи.:)

да ми се предложи мене такво нешто нема шанси да прифатам..тоа нема да ја загрози врската..а јас да понудам..пааа ни тоа нема да се деси:pipi:

Ситуација како од некој тин филм од Холивуд.

Имаш супер врска, добар секс, мислиш дека ништо не ти фали.. и како гром од ведро небо слушаш од девојката или дечкото:

- Срце, сакам малку да експериментираме, имам една другар/ка, дали би сакал заедно тројцата да си го зачиниме сексуалниот живот?

Ваша реакција?
Крај на врската?
Радосни што ви се исполнува сонот :)
Во кој случај да, во кој не...
Против но не и крај на врската. Водење на сериозен разговор, зошто би сакала тројка кои се причините. Ако сака експериментирање има и други начини не мора да биде тројка солуцијата на с`е.

Ја сум испробал кец у двојка :pos: и не е ко на филм ако тоа си мислите. А такоџер во еден подрум во населба карпош 2 една другарка орално ме задоволуваше мене и колегата али тоа не се рачуна како секс:pos2:

А во врска со темата ...паа хмм зависи колку ја сваќам за озбилно девојката и такви некој детаљи.:)

Чоек алал нека ти е. РЕСПЕКАТ брво. Ај уште малку може од орален ќе пројдеш на нешто друго со среќа нек ти е.

пиле јас не делам ништо со никој.или цело за мене или ич...
евентуално јас ако посакам тројка со уше едно машко,е тогаш дечко ми нема да се сложи,така да на исто сме..
машките некат тројка со уше едно машко,женските некат тројка со уше едно женско...
ами сеа шо прајме????
- Пиле мое... :)

Прво не мора да значи дека девојката сака со 2 машки. Второ имаше една друга тема, дали сте бакнале личност од ист пол... 70-80 % од девојките одговорија да.. наспроти 10% од машките. Значи сепак, вие сте оние кои повеќе експериментираат и не им пречи премногу (бакнеж итн итн) со личност од ист пол.

Останатите одговори ги доби од Кенгур и Леандра

Нема шанса,независно од кој пол е третиот партнер.Тука сум малце себична(добро малце поише:))и не сакам да го делам патнерот со никого.

али за женско....уффффф три прста давам од десна рака....
Има некоја?
Нема шанса,независно од кој пол е третиот партнер.Тука сум малце себична(добро малце поише:))и не сакам да го делам патнерот со никого.
Ништо... џабе прстите си ги даде Точкест :nesum:

А ако е супер врската, зошто било кој од партнерите би посакал трета личност како зачин на сексуалниот живот? Барем според мојата логика, супер врска=супер секс.

Јас би раскинала ако ми се деси вакво нешто.

А ако е супер врската, зошто било кој од партнерите би посакал трета личност како зачин на сексуалниот живот? Барем според мојата логика, супер врска=супер секс.

Јас би раскинала ако ми се деси вакво нешто.

Например, двајца се најдат премногу рано во животот, и немаат многу искуство со други партнери. На машките обично потешко им паѓа ова, особено ако случајно девојката има повеќе искуство од него. Внесувањето на трета личност дава можност за уште една цртка, без притоа да се прекине врската со личноста со која сакаш да го проведеш животот.

Друг пример, брак од 10, 20, 30 години .. одличниот секс во двојка од првите 10 години ќе стане.. вообичаен во вторите .. и досаден во третите 10 години.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom