Сексуален нагон

• Креатор на темата Креатор на темата Divider
  • Време на започнување Време на започнување

Kaj kogo e poizrazen seksualniot nagon?

• Вкупно гласачи
    29
  • Гласањето е завршено на .
Garfield напиша:
Долфин, не си рисајкл бин, ама јебига, си рекол дека нема да ја рескаш. Јебига, а ја би ја нагонел само ако голта и тоа аналано:pos: :pos:

Да, ама ја имам многу повеќе слободно време од тебе, а со самото тоа и можност за избор... Иначе веруј нагонот ми е огромен! Од постови гледано тука би ги испоштувал во кревет (подегенска фраза од оваа нема али ај :wink: ) една... две... три членки на форумов...

Али заеби постови ако немаат стил и физички изглед....

http://forum.kajgana.com/showthread.php?t=1780&page=5

Поголем кај жените, поизразен кај мажите. Ова по мое, не по научни докажувања:)

Ти дадов позитивни поени за репутација на постов! : )

А и се осветив на OBDN со лоши, бидејќи видов дека ме поебала на еден пост! : )

Не би можел да кажам, не сум бил женско! :raz:

Знам само за мажите, затоа и гласав за таа опција.

Таман сакав да ја разгледа мтемава и да видам што се пишеле но не можам понатаму....добро што му се нафрливте на Дани ..?/??
нагонот се знае дека кај мажите е поголем....ако е кај жените нешто поголем од вообичаено за нашево поднебје таа ќе биде или курва или ниноманка

Garfield напиша:
Сепак, Ејсид, ваљда си забележал разлика меѓу мажи и женки :) :)!
Да де, реков дека гласав за мажите.

Нагоните кај повеќето мажи се толку големи што би ги задоволувале секој ден, безразлика на начинот и местото. :icon_roll

Анкетава конечно го потврди тоа што јас го зборев.А сеа ?Шо праиме?
Ајде признајте си сите по примерот на храбриве момчиња над мене :icon_lol: и готовоооо :icon_lol::icon_lol:

zocipro напиша:
Таман сакав да ја разгледа мтемава и да видам што се пишеле но не можам понатаму....добро што му се нафрливте на Дани ..?/??
нагонот се знае дека кај мажите е поголем....ако е кај жените нешто поголем од вообичаено за нашево поднебје таа ќе биде или курва или ниноманка

Чекај да расчистиме ... мислиш на поголем или поизразен како што гласи анкетата? Дека ако е поголем неможе да е нимфоманка жената затоа што ти не го знаеш тоа нели? Додека ако е поизразен може да е курвински барем кај нас тука. И за тоа дека е поголем нагонот кај мажите ќе те исконтрам ... поизразен може да кажеш:wink:
Иначе и јас гласав за мажите, дека не си кажав претходно, а кажувам сега дека гледам ги мешате поимиве па да не не ме разбравте:) :wink:

Jas ne mozam da kazam koj imat pogolem seksualen nagon mazite ili zenite ama za mene ke si kazam dek sum non stop horny :)

Јас гласав за жените. Нагонот за репродукција (или сексуалниот нагон) е дефинитивно појак кај нас - жените.
Е сега, како го артикулираме, супримираме, канализираме, му се праиме на Тошо, друго дванест.

Според мене поголем е нагонот кај жените, но мажите не се "стеснуваат" да му дадат израз.

divine напиша:
Чекај да расчистиме ... мислиш на поголем или поизразен како што гласи анкетата? Дека ако е поголем неможе да е нимфоманка жената затоа што ти не го знаеш тоа нели? Додека ако е поизразен може да е курвински барем кај нас тука. И за тоа дека е поголем нагонот кај мажите ќе те исконтрам ... поизразен може да кажеш:wink:
Иначе и јас гласав за мажите, дека не си кажав претходно, а кажувам сега дека гледам ги мешате поимиве па да не не ме разбравте:) :wink:
abe i pogolem i poizrazen:)

Ова као... што настанало прво, јајцето или кокошката. Мислам дека тоа не зависи од полот, туку кај секоја едника е различно.

Се сложувам со Моето е поголемо, ама ако земеме во глобала мажте можда повеќе го изразуваат или нагласуваат дека "им се сака".Мое мислење...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom