Фан Клуб: Астон Вила

Астон вила ти се најголеми дрва што сум ги видел ... абе на домашен терен 2-0 да изгубат од Виган лелелелее :nesvest::nesvest::nesvest:

Абе па добро се дешава ама добри се.Мене ми се едни од омилените во Англија, Имаат одличен менаџер и супер млади играчи.

па виган се бореше за опстанок и логично беше дека ќе тепаат.
посебно затоа што последно коло играат против манчестер кој брка титула. сега си се осигурани.
а вие одма почнавте астон вила да ги кривите дрва се ова она.супер си е тимот.

Значи каков малер сум еј, тогаш кога ќе ги уплатам ќе заебат

Neam nikakov komentar posle vcerasniov rezultat ... :uvo: ... :nesum: ... :toe: ... :jaj: ... :kesa:

Dzaabe porazot na Everton deneska ... !!!* ;)

Па нели читаш горе дека се бореа за опстанок и им требаше победа за да си го осигураат опстанокот!!

Па нели читаш горе дека се бореа за опстанок и им требаше победа за да си го осигураат опстанокот!!
abe taman si e toa ali mnogu se poslabi od aston vila i ovie mislam deka se borat za uefa ili mu e obezbedeno ako znae nekoj neka kaze

abe taman si e toa ali mnogu se poslabi od aston vila i ovie mislam deka se borat za uefa ili mu e obezbedeno ako znae nekoj neka kaze

Taman si kaza ti Druze ... :

- Kao prvo Villa e za 3 klasi bolja ekipa od Wigan i cisto radi gordosta (ako ja imaat) trebase da gi tepat ;
- Kao vtoro Wigan na 2 kola pred krajot na sezonata e 5 nad zonata za ispaganje, taka da pobedata uopste ne im bese imperativ ;
- I kao treto Aston Villa bese ekipata na koja pobedata i bese daleku po bitna, bidejki ako pobedea ke imaa identicen broj bodovi so Everton (62), i poradi boljata gol-razlika tie ke idea na 5. mesto koe tolku mnogu go sakaat, bidejki kao so veke znaete vodi idnata sezona u CUP UEFA ;

I pak ke kazam, steta bidejki Arsenal im naprai golema usluga so pobedata nad Everton, al tie ne ja iskoritija ... Da se nadevame na poraz na Everton vo poslednoto kolo, a pobedata na Villa ... !!!* ;)

Ajde Intertoto ke gi odvede u CUP UEFA. 6. mesto u Anglija i ne e taka loso dostignuvanje ... !!!* ;)

Почна новата сезона.Костурот на тимот е задржан, иако замина Мелберг кој подолго време беше симбол за екипата. Ако минатата година Мартин О нил проба со млади таленти и добри играчи да стигне место повисоко на табелата, оваа година веке и реални се мислам шансите да се вплетката во борбата за Лига Шампиони.:) Трета година по ред уште во првите кола ја најавувам оваа желба, но сега момците се поискусни. Тоа го покажа на денешниот натпревар Габриел Агбонлахор, кој за 8 мин постигна 3 гола.
Да видиме како ке се одвиваат понатаму работите.МИслам дека Фридел на голот ке е сосема солиден, може ке се чувстввуа недостатогот на мелберг и негото искуство но мислам дека ке се уигра тимот. Најверојатно Лаурсен ке треба да го има предводничкото место во одбраната, со оглед дека аминатата година се наметна мегу најдобри дефанзифци. За средниот ред веке може да се зборува за добра поставеност
Рио кокер, Бери, Јанг, па и петров, веке се солиден среден ред кој мислам дека може да се носи со останатите тимови.
Во нападот ако не оди нешто како што треба, хервуд досега успешно влетувал како џокер.
Што мислите вие за оваа година:) Ке не биде Ли?

Ѓавол, шо е битно дали е или не е? Сакал да пишува, напишал, шо му се мешаш? Ако имаш нешто паметно да кажиш по Фан Клуб темите, арно, ако не, молчењето е злато indeed.

Астон Вила има солиден состав кој редовно е меѓу првите десет во лигата.И за оваа година очекувам да бидат меѓу првите десет,но не и меѓу првите четири.

Денеска ќе ги тепаат ливерпул ќе видите

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom