Фан Клуб: Астон Вила

И јас мислам дека ке е добра утакмица. Па сеа ке видиме.Нормално навивам за Астон Вила :)
Впрочем, играм Фантази премиер, и за разлика од претходната година, навистина има добра распореденост на јачина на тимовите.Ниеден не е предвидлив како порано.

eeeeeeeeeeee

Астон Вила е мојот омилен тим од Англија.
Па што мислите за Астон Вила,според мене во Астон Вила игра еден од поголемите таленти во англискиот фѕдбал Абголанхор
Па казете го вашето мислење за Астон Вила
pa najjaki sme ja pa si mislev deka su edinstven sto naviva za villanezite
e pa zdravo kolega dobar izbor:tv:

Ајде со среќа, и да ги тепате денеска гзлаците! Ајде, Агбонлахор распали! :pos2:

Интересно ќе биде денес на Вила Парк. Ливерпул не покажаа некоја кој знае колку уверлива игра на почетокот (и покрај двете минимални победи), така да тука вам ви се отвара шанса за поволен резултат. Плус тоа Вила е моментално најефикасната екипа во ПЛ со 6 погодока од 2 натпревара, што е доволен податок за нивната ефикасност. Се на се, треба да очекуваме возбудлив натпревар ... !!!* :wink:

Ме радуваат добрите резултати :)
Ве оставам да дискутирате на другите теми, иако никој не спомнува дека Вила игра добро оваа сезона. Има и добра клупа, што ке овозможи да се носи се надевам цела сезона во врвот. За сега имаат и малку жолти картони, што исто така може да значи плус. Е сеа ..како кикснаа со Стоке..не ми е јасно :) али.. Англија секој од секого може да изгуби:)
Продолжуваме со офанзивен фудбал :) Агбонлахор и Carew se одлична комбинација..едниот брз, другиот висок доминантен во скок и умее да се загради.

Честитки за победата во градското дерби против ВБА и тоа на гости со 1-2. Само напред, со исто темпо ... !!!* :wink:

Честитки до Вила за победата на Сандерленд (вчера забораив на нив). Нека продолжат само напред и нека си ја задржат формата што е можно подолго ... :wink:

Мн фуриозно почнаја Вила годинава се на третата позиција со 13поени : 4победи 1нерешен натпревар и 1изгубен натпревар, можеби нема да ги повторат тие години кој беа мн силни и победуваја во ЛШ но се надевам дека ќе завршат високо на табелата.

Вила е пред пораз на домашен терен од Боро.

Ова стварно не го очекував ... :nesum::nesvest:

солиден тим секогаш се во првите 6-7 ама денеска разочараа

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom