За кое парче облека трошите најмногу пари?

За кондури и фустани.Мора да се има во сите бои,женско око ненаситно.

Почесто од се` друго купувам обетки ама ефтини сА и не можам да кажам дека за нив трошам најмногу пари...
После... исто често купувам блузички ама и тие не се нешто многу скапи, па и на нив изгледа не фрлам многу пари.
А обувки... поретко ама поскапи. Така на пример во 2007 сум купила не знам колку блузи, знам колку пара чевли (тука спаѓаат и чизми и патики и штикли и се` друго) ама кога ќе се сумираат сите пари фрлени на чевли ќе да се повеќе од парите за блузички.
Значи доста философирам најмногу пари фрлам на чевли! :)

Најмногу за патики и тренерки!

За то шо ми треба т.е фали во моментот... ама генерално гледано најмногу за чевли,за бижутерија и за фармерки.

Сукниииии....Имама преку 10 што ги купив минатава година, и уште некеко не ми е доста.А за блузи,патики,тренерки....ако нема потреба не купувам.Бижутерија порано купував многу,оти е ефтина,ама како стареам ми се изострува вкусот,па бирам и каква да биде,па ми е скапо...и затоа не купувам многу често повеке..:nesvest:

Фармерки и кондури. Опсесија ми се. Посебно убави кондури.

Па најмногу трошам пари за блузички и бижутерија - посебно за белегзии (број не им се знај веќе), после за фармерки, чевли итн.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom