Што ако ти се скине кондом додека имаш секс?

• Креатор на темата Креатор на темата moviemaniac
  • Време на започнување Време на започнување
Јас еве ке се жртвувам да бидам тој што прв ке му честита бебенце :)

Па добро и да се скине у случајов кај мене тоа и нема да влијае зашто кога доаѓа да свршам излегувам едностанво премногу ми се страв да не испадне нешто лошо!!А за да не се скине земи си Durex и со правилно користење немаш гајле!

не дај боже, ама ако се случи наздравје да ми е, ќе бидам татко

Ako se sluci vednas pilula, ili na zdravje, no ne mora da znaci deka ke dojde do bremenost, Nikogas nisto ne se znae. Znaci rabotava nikogas nisto ne e sigurno, samo nadvor svrsuvanje:kesa:

Море ножот у стомак ргни и го. Ем раат од бебе ем раат од неа:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Инаку ако се водите од мотото "никогаш не е сигурно" ондак што мајка барате да се сексате? Апстиненцијата е најдоброто контрацептивно средство на светот, па и најдобрата превенција од полово преносливи болести! 102% сигурност, тоа се 5% повеќе од кондомот!:pos2:

затоа го вадиш пред да свршиш и грижата ја нема.Ризик пак има али е микроминимален.

Инаку ако се водите од мотото "никогаш не е сигурно" ондак што мајка барате да се сексате?

Bi rekla deka zenskite poveke gi zasega ova nego maskite, vo sekoj slucaj, a ako zenskite ne se seksaat, togas maskite so koga ke se seksaat???

А никако ако се деси беља ѕаедно сте во тоа. Нема тука женско у поголемо срање.

Mi se nema deseno do sea, da ne podrecam. Inaku sto bi pravel, pa ne znam, kontraceptivni apcinja za odposle ima vo aptekite, ke si kupam i ke i dadam da pie, ako saka. Ako ne.. JBG.. Toa e

јас мислам ако се скина си наебал или би наебал гнасно.... оуч..... белким нема :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom