Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па у право е теткицата бе, месечината е мала погледни еве сега нагоре да вииш колкава е а да видиш слон колкав е шокој го свати мислењево сериозно пие заушка
Де бе, го гледавте тој шо имаше 17 години од Кавадарци?Зеде 32 000 ама беше апсолутна тапа, поима немаше.Да не му беа џокерите немаше ни 7-мо прашање да помине.Кутриот на азбуката згреши.А,Б...која е следна?Д???:pos2:
Треба да стаат и на Милионер пријавите САМО НЕ ОД ФОН ко во огласине.
Не ми е јасно како можеш да напишеш вакво нешто. Засрами се. Јас би му честитал на онаков човек, храбар и капацитет.Ама му се смеев на дебелиот преска, бреееееееееее. Слон, ебате! Иначе не делуваше како дудук, изгледа избрза.
Тој беше добар бе..тогаш го љуфна тоа без врска..ама онака имаше познавања типот..Да бе тој некој албанец лани што не знаеше кога зрее дуњата ако ви текнува освоил 500 000 денари, ми кажуваа не гледав.
хаха или пак Милионер работиме и со сини картони
како бе?нема шанси до 5то прашање трендо им ги кажува ако незнаатНајдобра беше Биљана од првата епизода од предходната сезона. Девојката зема 0 денари :pos2:
како бе?нема шанси до 5то прашање трендо им ги кажува ако незнаат
иначе така интересен ми беше ДАВОР од тетово пред неколку недели шо беше се изнасмеав како си објаснуваше:pos2:
Ама му се смеев на дебелиот преска, бреееееееееее. Слон, ебате! Иначе не делуваше како дудук, изгледа избрза.
Тој беше добар бе..тогаш го љуфна тоа без врска..ама онака имаше познавања типот..