Кој сака да биде срам на телевизија/милионер/сеедно?

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Ама му се смеев на дебелиот преска, бреееееееееее. Слон, ебате! Иначе не делуваше како дудук, изгледа избрза.

Па у право е теткицата бе, месечината е мала погледни еве сега нагоре да вииш колкава е а да видиш слон колкав е шо :pos::pos::pos: кој го свати мислењево сериозно пие заушка

Кој го свати сериозно го пријавуваме на Милионер :pos:

Де бе, го гледавте тој шо имаше 17 години од Кавадарци?Зеде 32 000 ама беше апсолутна тапа, поима немаше.Да не му беа џокерите немаше ни 7-мо прашање да помине.Кутриот на азбуката згреши.А,Б...која е следна?Д???:pos2:

Хаха Вељанчето е закон, генерација ми е, ама стварно е ногу чудно типче, цел ден на школо не можиш да го начекаш збор да каже, ногу мирно дете е, ама ние до ден денес му маваме ремет за првиот праг...
“Мислам дека е А, не Б, епа тогаш В“...:pos::pos::pos:
Али него го боле таквото за нас, си зема 500 еврушки и ќе си тера одмор сеа, се обезбеди за летото. :pos:

Ама му се смеев на дебелиот преска, бреееееееееее. Слон, ебате! Иначе не делуваше како дудук, изгледа избрза.
Не ми е јасно како можеш да напишеш вакво нешто. Засрами се. Јас би му честитал на онаков човек, храбар и капацитет.

Браво за девојката од Неготино (изгледа од Неготино беше) имаше познавања девојчево и на 10то прашање кое не го знаеше прашуваше публика кои изгласаа а)6% б)8% в)69% и г)17% и убаво си кажа најверојатно изгласале за в) највеќе поради тоа што тој им е најпознат :pos: и под б) кажа и точно беше:vozbud: али утна на 11то :)
Инаку дечково од Куманово тапа беше и начин на кој размислуваше -:uvo:

Мене досега убедливо најглупа личност што се појави на Милионер е таа од пред 3-4 епизоди, плавушата облечена во црвено, со џокери стигна до 32.000 и си се откажа. Се потврди моето мислење дека на Милионер 80% од пријавените луѓе се неписмени.

Да бе тој некој албанец лани што не знаеше кога зрее дуњата ако ви текнува освоил 500 000 денари, ми кажуваа не гледав.
Тој беше добар бе..тогаш го љуфна тоа без врска..ама онака имаше познавања типот..

haha брукиииии тешко некој да не гледат однадвор пак една незнаеше со колку карти се играт табланет(прашање за 5 бончиња).Типкава викат со 33...ова и го запамтив ама имаше трескано и на прашањето пред тоа за 3000 и како и да е важно појма од животот е. Срамота е она да се гледа

Се мислам да се пријавам :kesa: Доаѓаат секакви, млекари, пекари, продавачи и смешно ми е кога ќе видам дека немаат поим од животот, ама барем 64.000 земаат =]

Сите одиме во школо, учиме, ама ништо не знаеме. Ете што ни направи што понебезболното трчање по парчето хартија, наречено диплома. Некои прашања се за 8мо одделение, ама некои... Во глобала, сепак мислам дека најлесни прашања има на американскиот милионер. Се надевам ќе дочекам да стане некој милионер. Јас би се пријавила, како и тие, чисто за да си ја проверам среќата. Само што имам проблем со географија. Би можела да се загубам и во вреќа за спиење...

Најдобра беше Биљана од првата епизода од предходната сезона. Девојката зема 0 денари :pos2:

Најдобра беше Биљана од првата епизода од предходната сезона. Девојката зема 0 денари :pos2:
како бе?нема шанси до 5то прашање трендо им ги кажува ако незнаат
иначе така интересен ми беше ДАВОР од тетово пред неколку недели шо беше се изнасмеав како си објаснуваше:pos2:

како бе?нема шанси до 5то прашање трендо им ги кажува ако незнаат
иначе така интересен ми беше ДАВОР од тетово пред неколку недели шо беше се изнасмеав како си објаснуваше:pos2:

Ако речат "конечен одговор" на првите 5 прашања нема враќање назад :).

Не суди по амбалажу видечеш на крају.:)))

Тој беше добар бе..тогаш го љуфна тоа без врска..ама онака имаше познавања типот..

Точно. Овој знаеше чоекот ама јазичната бариера го заеба :))) Ама го имаше тој иск фактор :)))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom