Кој сака да биде срам на телевизија/милионер/сеедно?

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
И ја би се пријавил, до 16 000 идам сигурно. И ќе се откажам на 16 000, ехеј, цела плата!
Ама премал сум.

И јас сакам да се пријавам ама срам ми е пред ТВ, знаеш како е срамежлив тип.
До 125 000 би отишол, барем од дома ко гледам ги знам прашањава.
Да,и јас мислам дека ќе стигнам до 125 000,и јас ги знам,дома кога гладам.Ама па можи да ми се случи и да се изглупирам ко таа од ФОН и после да ме оговараат на Кајгана.:):):):)

Да,и јас мислам дека ќе стигнам до 125 000,и јас ги знам,дома кога гладам.Ама па можи да ми се случи и да се изглупирам ко таа од ФОН и после да ме оговараат на Кајгана.:):):):)

А знајш колку е полесно од фотелја да кажвиш?:)

А знајш колку е полесно од фотелја да кажвиш?:)
Да,полесно е,ама то шо го знајш,го знајш,без разлика дали на фотеља дома седиш или на столчето карши Трендо.Е сега ако си некој голем тремаџија па пред камера ти се блокира мозокот и не можиш ни да мислиш...то е друга работа.

Таа шо се уќења , и освои 0 денари...Мислам е првата што не освоила ама баш ништо...?

Добро де таа денеска што беше на милионер Билјана...незнам од кај беше само, на 7 или 8 прашање
"Низ колку градови минува Вардар"
и се мислеше меѓу 4 и 5..и ја прашува Трендо низ кои минува и оваа "Тетово,Скопје,Велес и после Велес иде некаде на југ Гевгелија или Струмица":zid:
Да,важи па од Струмица накај Битола па Охрид па и Дебар после ако не..:tapp: Го утна ова..:tv:

Добро де таа денеска што беше на милионер Билјана...незнам од кај беше само, на 7 или 8 прашање
и се мислеше меѓу 4 и 5..и ја прашува Трендо низ кои минува и оваа "Тетово,Скопје,Велес и после Велес иде некаде на југ Гевгелија или Струмица":zid:
Да,важи па од Струмица накај Битола па Охрид па и Дебар после ако не..:tapp: Го утна ова..:tv:
Не сум гледал ама го заборавила Берово...:pos:

Е добро де, блиску била не утнала многу- само првиот и последниот град :pos: :pos: :pos: (за последниот гледаш и се мислела :pos2: )

О божеее... Треба да се прекине веќе со емисијава- резили :pop:

О божеее... Треба да се прекине веќе со емисијава- резили :pop:

Епа баш зашто има резили, нема да прекинат со емисијата. На такви луѓе они заработуваат. Се полнат со пари од илјадниците (или милионите) јавувања што коштаат 45ден/минута + ДДВ или така нешто, а за награди даваат ситно нешто по пет илјади или сто илјади понекогаш. "Големи" суми како оние 2*500.000 паѓаат еднаш у 100 емисии.

Кога више ќе се појави некој да им ги собере тие 4 милиони?! Чисто сумњам дека ќе се случи такво нешто зашто се многу потешки прашањата отколку тие на хрватскиот што беа, каде лесно се стигаше до единаесто прашање. Ама и покрај тоа, сепак срамота е тоа што се случува да не го помине некој првиот праг. Секој нормален човек би требало без џокери да ги помине првите 7-8 прашања. Е сега, ако има прашања од типот "Како се вика црвениот телетабис?", тоа е веќе друга приказна... Ако не се лажам баш на тоа прашање падна Ане Тунтев, професор на ПМФ и еден од најпознатите и најдобрите квизаџии во земјава.

Значи, поука за сите што сакаат да се пријават:
Колку и да е големо вашето знаење, ако сакате да успеете на Милионер морате да ги гледате сите серии (цртани и играни) што се даваат на А1.

Да ама они имат и финта, ако те видат дека си поинтелегентен одма поставуваат прашање од типот “колку пати на ден мочал Сталин“ или “како се вика дечкото на Ружна Бети“ па сеа ти мисли му ја, барем таков впечаток добивам, многу потенцијални добитници на високи суми така се имаат изгорено.

И да не мислите дека само кај нас има таленти видете ја оваа

Attachments

• milioner.jpg
    milioner.jpg
    18,2 KB · Прегледи: 65
Да ама они имат и финта, ако те видат дека си поинтелегентен одма поставуваат прашање од типот “колку пати на ден мочал Сталин“ или “како се вика дечкото на Ружна Бети“ па сеа ти мисли му ја, барем таков впечаток добивам, многу потенцијални добитници на високи суми така се имаат изгорено.

И да не мислите дека само кај нас има таленти видете ја оваа
Па у право е теткицата бе, месечината е мала погледни еве сега нагоре да вииш колкава е а да видиш слон колкав е шо :pos::pos::pos: кој го свати мислењево сериозно пие заушка

Учесникот кој е моментално во Милионер стои наместо да седи бидејќи е премногу дебел. Не сум го видел ова досега во било кој милионер. :):)

Учесникот кој е моментално во Милионер стои наместо да седи бидејќи е премногу дебел. Не сум го видел ова досега во било кој милионер. :):)

Не си го гледал редовно хрватскиот милионер,па затоа така мислиш.

Де бе, го гледавте тој шо имаше 17 години од Кавадарци?Зеде 32 000 ама беше апсолутна тапа, поима немаше.Да не му беа џокерите немаше ни 7-мо прашање да помине.Кутриот на азбуката згреши.А,Б...која е следна?Д???:pos2:Инаку вака дома како шо гледам и одговарам 10 би го поминал, секако доколку би имал среќа со прашањата, односно ако не ми се паднат прашања од типот со Телетабисите, кој колку пати мочал, колку влакна дневно паѓаат од косата и сл.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom