Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да,и јас мислам дека ќе стигнам до 125 000,и јас ги знам,дома кога гладам.Ама па можи да ми се случи и да се изглупирам ко таа од ФОН и после да ме оговараат на Кајгана.И јас сакам да се пријавам ама срам ми е пред ТВ, знаеш како е срамежлив тип.
До 125 000 би отишол, барем од дома ко гледам ги знам прашањава.
Да,и јас мислам дека ќе стигнам до 125 000,и јас ги знам,дома кога гладам.Ама па можи да ми се случи и да се изглупирам ко таа од ФОН и после да ме оговараат на Кајгана.![]()
Да,полесно е,ама то шо го знајш,го знајш,без разлика дали на фотеља дома седиш или на столчето карши Трендо.Е сега ако си некој голем тремаџија па пред камера ти се блокира мозокот и не можиш ни да мислиш...то е друга работа.А знајш колку е полесно од фотелја да кажвиш?![]()
Не сум гледал ама го заборавила Берово...Добро де таа денеска што беше на милионер Билјана...незнам од кај беше само, на 7 или 8 прашање
"Низ колку градови минува Вардар"
и се мислеше меѓу 4 и 5..и ја прашува Трендо низ кои минува и оваа "Тетово,Скопје,Велес и после Велес иде некаде на југ Гевгелија или Струмица":zid:
Да,важи па од Струмица накај Битола па Охрид па и Дебар после ако не..Го утна ова..:tv:
И РадовишНе сум гледал ама го заборавила Берово...![]()
Добро де таа денеска што беше на милионер Билјана...незнам од кај беше само, на 7 или 8 прашање
"Низ колку градови минува Вардар"
и се мислеше меѓу 4 и 5..и ја прашува Трендо низ кои минува и оваа "Тетово,Скопје,Велес и после Велес иде некаде на југ Гевгелија или Струмица":zid:
Да,важи па од Струмица накај Битола па Охрид па и Дебар после ако не..Го утна ова..:tv:
О божеее... Треба да се прекине веќе со емисијава- резили :pop:
Па у право е теткицата бе, месечината е мала погледни еве сега нагоре да вииш колкава е а да видиш слон колкав е шоДа ама они имат и финта, ако те видат дека си поинтелегентен одма поставуваат прашање од типот “колку пати на ден мочал Сталин“ или “како се вика дечкото на Ружна Бети“ па сеа ти мисли му ја, барем таков впечаток добивам, многу потенцијални добитници на високи суми така се имаат изгорено.
И да не мислите дека само кај нас има таленти видете ја оваа
Учесникот кој е моментално во Милионер стои наместо да седи бидејќи е премногу дебел. Не сум го видел ова досега во било кој милионер.![]()