Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не само шо иритира и не е интересно, одвратно еЛично, многу се фрустрирам кога ќе видам на форум, а најчесто на msn...типки и типци со име кое тешко можеш да го дешифрираш.Претежно поради замената на 6, 4, ! и други симболи за замена на нашите букви. Незнам дали им е ова шема, ама ќе ви кажам... НЕ Е интересно.:tochak:
eeeejjjj nemojte taka ... edno vreme postojano pi6uvav so 6 i 4... defintivono e gore dole popregledno nego da se cudi6 dali likot sakal da kaze nesto so sh ili so s.. ili ch ili so 4.... .. a i ba6 seksi mi se
eeeejjjj nemojte taka ... edno vreme postojano pi6uvav so 6 i 4... defintivono e gore dole popregledno nego da se cudi6 dali likot sakal da kaze nesto so sh ili so s.. ili ch ili so 4.... .. a i ba6 seksi mi se
Е како не! Толку ти е тешко да разликуваш дали сакал/а да каже Ч или Ц, или Ш или С???Аман бе, од смислата на реченицата сфатиш кој збор е во прашање!
А секси?? :lud:!!!
Рака на срце, тешко се разликува ц и ч. Pece ili pece?